Početna  » Smještaj  » Apartmani Katarina  » Privatni smještaj  » Apartmani Katarina

Apartmani Katarina

Objavljeno: 07.03.2017 | Broj prikaza oglasa: 1480 | Broj oglasa: #1411
 
Rating: 5 ( 4 Votes)


Županija:   Splitsko-dalmatinska
Grad:   Rukavac (Otok Vis)
Naselje:   Rukavac
Check in/Check out:   00-24
Broj osoba ukupno:   18
Udaljenost od mora:   50 m
Bazen:   Ne
Kontakt osoba:   Jasna Bralić
Adresa:   Luka 11, Rukavac - Vis
Mobitel:   +385 (0)95 900 97 85
Telefon:   +385 (0)21 714 088
Boravišna pristojba uključena u cijenu:   Da
Jezici koje govori vlasnik:   Hrvatski, Engleski, Talijanski
Površina:   200 m2
FM-Ponuda:   na upit
Cijena u sezoni:   na upit
LM-Ponuda:   na upit

 
Turbo Extra

Vis je mjesto na istoimenom i najisturenijem hrvatskom otoku. Otokom se protežu tri brdska lanca između kojih se nalaze krška polja. Lokalno stanovništvo ovdje se bavi najviše turizmom, poljodjelstvom i ribarstvom. Vis je oduvijek bio poznat po ribarstvu i vinogradarstvu, kaže se da su prvu vinovu lozu u Dalmaciji posadili stari Grci i to upravo na Viškom polju. Najpoznatije autentično vino ovoga kraja svakako je Vugava, koju možete degustirati u brojnim restoranima i vinskim podrumima na otoku i u samome mjestu Vis.

Uz svu kulturnu i povijesnu baštinu kada dodamo prekrasno i čisto more, skrivene plaže, uvale i otočiće s pravom možemo reći da je Vis jedno od najomiljenijih odredišta turistima diljem svijeta. Za svoje goste Vis ima raznolik smještajni kapacitet, kvalitetni apartmani i sobe ljubazni mještani nude u svojim obiteljskim kućama i vilama te u hotelima. Jednostavnost življenja je ono što čini Vis posebnijim i drugačijim od drugih turističkih destinacija, a svojom ljepotom oduzima dah svakom svom posjetiocu.
Apartmani Katarina u ponudi ima 5 apartmana.

Apartmani su klimatizirani i kompletno opremljeni. Svaki apartman ima terasu. Neki od apartmana imaju pogled na more. U vanjskom dijelu apartmana gostima je na raspolaganju zajednički roštilj, te im je osiguran parking.

Opis jedinice

Apartman A1; 4+2, površinom je 69m2 + 37m2 terase. Sastoji se od dvije sobe. U jednoj sobi se nalazi bračni krevet, a u drugoj dva odvojena kreveta. Kuhinja i blagovaonica se nalazi u istoj prostoriji, a u dnevnom boravku se nalazi kauč na razvlačenje za dvije osobe.

Kalendar zauzetosti

Legenda:
  • Zauzeto
  • Slobodno

Opis jedinice

Apartman A2; 2+1, površinom je 27m2 + 42m2 terase. Sastoji se od spavaće sobe s bračnim krevetom. Kuhinja i blagovaonica se nalaze u jednoj prostoriji, a u dnevnom boravku se nalazi kauč na razvlačenje za jednu osobu.

Kalendar zauzetosti

Legenda:
  • Zauzeto
  • Slobodno

Opis jedinice

Apartman A3; 2+1, površinom je 31m2 + 11m2 terase. Sastoji se od spavaće sobe s dva odvojena kreveta. Kuhinja i blagovaonica se nalaze u jednoj prostoriji, a u dnevnom boravku se nalazi kauč na razvlačenje za jednu osobu.

Kalendar zauzetosti

Legenda:
  • Zauzeto
  • Slobodno

Opis jedinice

Apartman A4; 4+0, površinom je 35m2 + 10m2 terase. Sastoji se od dvije spavaće sobe. U jednoj sobi se nalazi bračni krevet, a u drugoj dva odvojena kreveta. Kuhinja i blagovaonica se nalazi u istoj prostoriji.

Kalendar zauzetosti

Legenda:
  • Zauzeto
  • Slobodno

Opis jedinice

Apartman A5; 2+2, površinom je 30m2 + 18m2 terase. Sastoji se od spavaće sobe s bračnim krevetom i jednim dodatnim ležajem. Kuhinja i blagovaonica se nalaze u jednoj prostoriji, a u dnevnom boravku se nalazi kauč na razvlačenje za jednu osobu.

Kalendar zauzetosti

Legenda:
  • Zauzeto
  • Slobodno

Google Mapa

Kontakt Info
Ime i Prezime: Jasna Bralić
Telefon: 021/714-088
Šifra agenta:: 010676
Svi oglasi ovog oglašivača
Email prodavača