Početna  » Smještaj  » Apartmani NIKO-PODGORA  » Privatni smještaj  » Apartmani NIKO-PODGORA

Apartmani NIKO-PODGORA

Objavljeno: 05.02.2018 | Broj prikaza oglasa: 2743 | Broj oglasa: #1627
 
Rating: 4 ( 9 Votes)


Županija:   Splitsko-dalmatinska
Grad:   Podgora
Naselje:   Podgora
Check in/Check out:   8-21
Broj osoba ukupno:   8
Udaljenost od mora:   100 m
Bazen:   Ne
Kontakt osoba:   Niko Sumić
Adresa:   Kaštel 13,Podgora
Mobitel:   +385(0)98/892-470
Boravišna pristojba uključena u cijenu:   Da
Jezici koje govori vlasnik:   Hrvatski,Engleski,Njemački,Češki,Slovački
Površina:   20-30 m2
FM-Ponuda:   na upit
Cijena u sezoni:   na upit
LM-Ponuda:   na upit

 
 
diamond

PODGORA
U njenoj dugoj povijesti, od antičkih vremena do danas u Podgori se živjelo s morem i zbog mora, nikada ne dovodeći u pitanje jedinstveni sklad koji izvire iz njenih raznolikosti. Preko sklada planine koja još krije tajne drevnih zaselaka, terasastih vinograda, maslinika i pašnjaka, koji su stoljećima bili zalog podgorske uljudnosti i blagostanja, do pučine mora koje je privlačilo generacije njenih žitelja, glasovitih pomoraca i ribara. Taj izazov mora stoga je duboko utisnut u temperament podgorskih ljudi i ugrađen u arhitektonski karakter Podgore.
Od doba prastarih jedrenjaka koji su otplovili iza obzorja vremena, do suvremene lučice i marine oko koje je Podgora izbrusila svoje kameno sidrište. Jer Podgora je ladanjska avantura, spremna odgovoriti svakom vašem prihtjevu. Gotovo stoljetna tradicija turizma stoga se u Podgori ne doživljava kao breme suvremenosti.
Ona je samo civilizacijski nastavak prirodnog okružja, prioblja i mora u trajnom prožimanju. Bilo da ste se odlučili za odmor u nekom od njenih poznatih hotela, bilo da ste utočište pronašli u nekom od apartmana i pansiona. Jedni drugi svojim gostoprimstvom i graditeljskim odlikama u Podgori nasljeđuju dugo sredozemno iskustvo i šarm. Blaga klima tijekom cijele godine preduvjet je zimskom turizmu. Ljetno sunce i skrovite plaže mjesta su drugovanja s morem, zaselci pod planinom pričaju priče o spokoju proteklih epoha, a sportski tereni i prostori za rekreaciju pohvala su vašem vlastitom tijelu. Sve dok u sjeni nekog podgorskog restorana ili konobe, okusi i mirisi Podgore ne otkriju svoje gastronomsko bogatstvo, svakodnevni susreti podgorsku gostoljubljivost.
Što god očekivali od godišnjeg odmora, Podgora je pravi izbor. Sigurna luka vaših želja. Ovdje ni more nikada ne kaže zbogom, uvijek doviđenja.

U samom srcu Dalmacije, na ekološki najčišćem dijelu najbistrijeg mora na svijetu, smjestila se Podgora - princeza hrvatskog Jadrana. Podgora je povezana Evropom i svijetom zrakoplovnim lukama Splita i Dubrovnika, jadranskom magistralom i velikim dalmatinskim prometnim središtima. Tu pod vrletima Biokova, porubljena ogrlicom sredozemnog bilja i zlatnih plaža, oplahnuta modrom haljinom mora, Podgora je turistička i prirodna oaza vaših ladanjskih snova.

Dobro došli u Podgora-Apartmani NIKO!!!!
Apartmani Niko su novouređeni apartmani koji su smješteni na Makarskoj rivijeri u mjestu Podgora. Apartmani su 100 m udaljeni od mora i od centra mjesta. Svaki apartman je opremljen klima uređajem, SAT TV, te imaju balkone s pogledom na more. Apartmani su za 2 i za 2+1 osobu.

Opis jedinice

Apartman A1-Niko je udaljen cca 100 m od mora, 100 m-300m od centra Podgore, restorana, banke, pošte, 50 m od trgovine,apartman je smještajnog kapaciteta za 2+1 osobu, novouređen, klimatiziran, ima SAT TV; WIFI internet (uz nadoplatu), parkirno mjesto, upotrebu roštilja i predivan pogled na more. Odlazak do: 10:00h | Završno čišćenje je uključeno u cijenu.

Kalendar zauzetosti

Legenda:
  • Zauzeto
  • Slobodno

Detalji
  Prijevoz do objekta   Moguć prilaz automobilom   Moguća dostava namirnica
  Pogled na more   Parkiralište   Kupaonica
  Kuhinja   Dozvoljeno pušenje   Terasa
  Grill   Sobe
Oprema
  TV   Satelitska TV   Internet
  Klima   Mikrovalna   Hladnjak
  Kuhalo za vodu   Radio
Opis jedinice

Apartman A2 Niko udaljen cca 100 m od mora, 100 m-300m od centra Podgore, restorana, banke, pošte, 50 m od trgovine. U ponudi je smještaj za 2 osobe te je novouređen, klimatiziran, sa SAT TV; WIFI internet (uz nadoplatu), parkirno mjesto, upotrebu roštilja i predivan pogled na more. Odlazak do: 10:00h | Završno čišćenje je uključeno u cijenu.

Kalendar zauzetosti

Legenda:
  • Zauzeto
  • Slobodno

Detalji
  Prijevoz do objekta   Moguć prilaz automobilom   Moguća dostava namirnica
  Pogled na more   Parkiralište   Doručak
  Kuhinja   Grill
Oprema
  TV   Satelitska TV   Internet
  Klima   Mikrovalna   Hladnjak
  Kuhalo za vodu
Opis jedinice

Apartman A3 udaljen je cca 100 m od mora, 100 m-300m od centra Podgore, restorana, banke, pošte, 50 m od trgovine. U našoj ponudi apartman za 2+1 osobu te je isti novouređen,klimatiziran sa SAT TV; WIFI internetom (uz nadoplatu), parkirno mjesto, upotrebu roštilja i predivan pogled na more. Odlazak do: 10:00h | Završno čišćenje je uključeno u cijenu.

Kalendar zauzetosti

Legenda:
  • Zauzeto
  • Slobodno

Detalji
  Prijevoz do objekta   Moguć prilaz automobilom   Pogled na more
  Parkiralište   Kupaonica   Kuhinja
  Terasa   Grill
Oprema
  TV   Satelitska TV   Internet
  Klima   Grijanje   Mikrovalna
  Hladnjak   Kuhalo za vodu
Google Mapa

Kontakt Info
Ime i Prezime: Niko Sumić
Telefon: 098/892-470
Šifra agenta:: 010676
Svi oglasi ovog oglašivača
Email prodavača