Početna  » Smještaj  » Apartmani Vila Jukić  » Privatni smještaj  » Apartmani Vila Jukić

Apartmani Vila Jukić

Objavljeno: 13.10.2017 | Broj prikaza oglasa: 1381 | Broj oglasa: #2398
 
Rating: 5 ( 1 Votes)


Županija:   Splitsko-dalmatinska
Grad:   Makarska
Naselje:   Makarska
Broj osoba ukupno:   više
Udaljenost do plaže:   200 m
Bazen:   Ne
Kontakt osoba:   Josipa Jukić
Adresa:   Kralja Zvonimira 28, Makarska
Mobitel:   +385 (0)99 616 96 66
Telefon:   +385 (0)21 678 609
Jezici koje govori vlasnik:   Hrvatski, Engleski, Njemački, Talijanski
FM-Ponuda:   na upit
Cijena u sezoni:   na upit
LM-Ponuda:   na upit

 

Postoji izreka, što južnije to tužnije, međutim, ovdje vrijedi što južnije to ljepše. Hrvatskom obalom na jug, boje postaju življe, prizori upečatljiviji. Makarska je mjesto gdje Dalmacija oblači svečarsko ruho i gdje se slijeva rijeka znatiželjnika u potrazi za raskošima ljetnog raspusta.
Gradić izvire iz Makra naseljenog još prije 8000 godina, što potvrđuju nalazi iz pećine Bubnjavača na obroncima Biokova, otkud se vijugavim i strmim serpentinama spušta na more; malo je mjesta na obali gdje postoji takva intimnost planine i plaže.

Grad gotovo kao da priječi planinu da se ne surva u biserno plavo more. Rijetkost je da se u gradu većem od 13000 stanovnika, koliko ima Makarska, možete okupati na gradskoj rivi. Plaža, vijugava i zlatna, s milijunima glatkih oblutaka, mjestimično ukroćena sportskim terenima, pratećim sadržajima, sigurnosnom službom za kupače te barovima za dnevni i noćni provod, pruža se kroz Makarsku rivijeru dužinom od 60 kilometara. Gotovo sve plaže nositelji su Plave zastave i, unatoč broju od 15000 ljudi koji se svakoga ljeta vraćaju ovamo, pronaći ćete svoju mirnu uvalicu.

U Makarskoj jednom od najljepših turističkih odredišta hrvatskog priobalja nalazi se i vila Josip Jukić. Smještena je u samom središtu Makarske, u blizini autobusnog kolodvora i 200 metara od plaže.

Vila Josip Jukić raspolaže sa jedanaest apartmana površine 35 – 70 četvornih metara kao i vlastitim parkingom za 11 osobnih automobila.
U prizemlju Vile nalaze se samoposluge, mjenjačnica i pekarnica.

Vila Josip Jukić pruža svojim gostima usluge smještaja i sa ponosom nosi svoje tri zvjezdice.

Opis jedinice

Apartman tip 2 osobe + mogućnost pomoćnog ležaja (studio apartman)/ Apartman se sastoji od spavaće sobe, kuhinje – trpezarije i balkon, SAT-TV, klimatizacija, plazma tv, internet/ u ponudi su 2 apartmana

Kalendar zauzetosti

Legenda:
  • Zauzeto
  • Slobodno

Opis jedinice

Apartman tipa 6 osoba – Luxury (luksuzni apartman). Dvosobni apartman veličine 70m2, dvije spavaće sobe, veliki dnevni boravak – luksuzno i stilski uređen, kožna garnitura, SAT-TV

Kalendar zauzetosti

Legenda:
  • Zauzeto
  • Slobodno

Opis jedinice

Apartman tipa 4 osobe – luxury ( luksuzni apartman). Apartman se sastoji od 1 spavaće sobe, dnevnog boravka, trpezarija, kuhinja, kupaonica i balkon. Luksuzno uređen apartman: SAT-TV, klimatizacija, plazma tv, internet, perilica rublja te ljuljačka na balkonu. U ponudi su dva apartmana.

Kalendar zauzetosti

Legenda:
  • Zauzeto
  • Slobodno

Opis jedinice

Apartman tipa 5 osoba - Dnevni boravak, dvije spavaće sobe sa izlazom na balkon i kupatilo (4 osobe + 1 kauč na razvlačenje). U ponudi su četiri apartmana.

Kalendar zauzetosti

Legenda:
  • Zauzeto
  • Slobodno

Opis jedinice

Apartman tip 3 osobe. Dnevni boravak i spavaća soba sa izlazom na balkon i kupatilo (3 osobe). U ponudi su dva apartmana.

Kalendar zauzetosti

Legenda:
  • Zauzeto
  • Slobodno

Oprema
  TV   Satelitska TV   Internet
  Klima   Grijanje   Mikrovalna
  Hladnjak   Kuhalo za vodu
Detalji
  Moguć prilaz automobilom   Parkiralište   Kupaonica
  Kuhinja   Terasa   Balkon
  Grill   Korištenje kuhinje   Sobe
Google Mapa

Kontakt Info
Ime i Prezime: Josipa Jukić
Telefon: 021 678 999
Šifra agenta:: 220778
Svi oglasi ovog oglašivača
Email prodavača