Početna  » Smještaj  » KUĆICA UZ RIJEKU ZA ODMOR I RIBOLOV  » Privatni smještaj  » KUĆICA UZ RIJEKU ZA ODMOR I RIBOLOV

KUĆICA UZ RIJEKU ZA ODMOR I RIBOLOV

Objavljeno: 14.07.2015 | Broj prikaza oglasa: 3068 | Broj oglasa: #3325
 
Rating: 4 ( 3 Votes)


Županija:   Karlovačka
Grad:   Ozalj
Naselje:   Ozalj
Check in/Check out:   09:00/18:00
Broj osoba ukupno:   4
Mogućnost dodatnog ležaja:   +2
Udaljenost od mora:   10 m
Udaljenost do plaže:   10 m
Bazen:   Ne
Kontakt osoba:   Jadranka
Adresa:   Trg, Ozalj
Mobitel:   +385(0)997329101
Boravišna pristojba uključena u cijenu:   Da
Jezici koje govori vlasnik:   Hrvatski, Engleski
FM-Ponuda:   na upit
Cijena u sezoni:   na upit
LM-Ponuda:   na upit

Područje grada Ozlja nalazi se u sjeverozapadnom dijelu Karlovačke županije.
Ozaljsko područje smješteno uz donji tok Kupe i njene desne pritoke Dobre odlikuje se zanimljivom geografskom raznolikošću – slikoviti predjeli južnih ogranaka žumberačkih planina, blagi brežuljci vivodinsko-vrhovačkog vinogorja, široke i plodne pokupske ravnice te ribom bogatih 9 jezera Šljunčare. Najviši vrhovi područja su Vodenica (537 mnv) i Sveta Gera (1 178 mnv).
Poput širom otvorene povijesne knjige, ozaljsko je područje još nebrušen turistički dragulj. Obiluje prirodnim ljepotama, ali i kulturno povijesnim spomenicima te je idealno mjesto za izlet, od Karlovca udaljeno 18 km, 50 km od Zagreba i 120 km od Rijeke. Svakako je najpoznatiji po Starom gradu Ozlju - gradu Zrinskih i Frankopana, oko kojeg su, poput skrivenih bisera, prosute brojne manje poznate ali ništa manje vrijedne znamenitosti koje upotpunjuju čaroliju samoga Ozlja čekajući da budu otkrivene i viđene očima znatiželjnih posjetitelja. Tu govorimo o planski građenom srednjovjekovnom naselju Trg koje njeguje tradicijsko umijeće pletenja čipke i izrade jalbe – ženske kapice, zatim Vrhovac, naselje u kojem svaka kuća nosi prezime zanata kojom se bavila; Vivodina koja će vas svojim slikovitim vinogradima i vinskim podrumima podsjetiti na Toscanu; ljepota prirodnog parka Žumberak; dvorci i plemićke kurije u Jaškovu, Zorkovcu, Grdunu, Hrašću, Vrhovcu (Plepelić-dvor), Trešćerovcu i Gornjem Pokupju te mnoge druge.

Kućica je idelan izbor za potpuni užitak uz rijeku, rekreaciju, bijeg iz gradske gužve. Ovo je posebno mjesto za vaš godišnji odmor, šetnju, ribolov ispred kuće, kupanje u sezoni, sunčanje na uređenom vlastitom molu ispred kuće u prekrasnoj rijeci Kupi.
Krenite u vožnju čamcem , kupanje na prekrasnoj seoskoj šljunčanoj plaži u koritu usred rijeke. Uživajte u prirodnim ljepotama i starinama starog grada Ozlja i našeg starog sela Trg.s Posjetite muzej postavljenog u pravom srednjovjekovnom dvorcu Zrinskih i Frankopana, sa prekrasnim pogledom na korito rijeke Kupe.

uća je smještena na dobroj poziciji, ima prekrasan i neponovljiv pogled iz dnevnog boravka na rijeku Kupu, okružena je prirodom.
Udaljena je od sela 700 m i otprilike toliko od grada Ozlja. Dovoljno daleko za ugodan odmor, a dovoljno blizu svim sadržajima koje nudi mali gradić. Savršena je za opuštajući godišnji odmor ili za bijeg iz grada roditeljima sa djecom i obitelji, ribičima, kao i za druženja i proslave za manje društvo.
Uz kućicu vlastito veliko parkiralište i NOVO sagrađena velika sjenica sa sudoperom, izgrađenom pekom gdje možete ispeći vlastitu pizzu, pečenjarom sa ražnjem i roštiljem, veliki stol i klupe za cjelodnevni užitak na zraku sa prekrasnim pogledom na rijeku Kupu. Sjenica ima oblik čamca tako da posebni užitak daje sjedenje u "pramcu" kao da se vozite čamcem po rijeci.
Kućni ljubimci dobrodošli.

pogledajte naš video na youtubu:
https://youtu.be/CVOQPq5-EEo
https://youtu.be/wi7xj bb8FzE

Posjetite nas a mi ćemo se potruditi da vam odmor ostane u lijepom sjećanju.
Želimo vam srdačnu doborodošlicu!

Opis jedinice

Cijena najma Kućice za odmor je 40€/dnevni najam, bez obzira na broj osoba, iako je idealno da u kućici spava 4 osobe, plus na još jednom ležaju mogu spavati još 2 osobe... Dnevni najam znači dolazak u jutarnjim satima check in 9,00h...odlazak check out u večernjim satima oko 18h, dakle uživanje u cijelodnevnom boravku prvi dan dolaska i na dan odlaska.

Kalendar zauzetosti

Legenda:
  • Zauzeto
  • Slobodno

Detalji
  Prijevoz do objekta   Moguć prilaz automobilom   Moguća dostava namirnica
  Držanje kućnih ljubimaca   Parkiralište   Kupaonica
  Kuhinja   Terasa   Balkon
  Grill   Korištenje kuhinje   Sobe
Oprema
  TV   Klima   Grijanje
  Hladnjak
Google Mapa
Objavi komentar
Kontakt Info
Ime i Prezime: Jadranka Putak Ivić
Telefon: 0997329101
Šifra agenta:: 120493
Svi oglasi ovog oglašivača
Email prodavača