Početna  » Smještaj  » Villa Ruža  » Ville  » Villa Ruža

Villa Ruža

Objavljeno: 10.02.2016 | Broj prikaza oglasa: 912 | Broj oglasa: #4003
 
Rating: 0 ( 0 Votes)


Županija:   Splitsko-dalmatinska
Naselje:   Milina,Ženka
Check in/Check out:   14-10
Broj osoba ukupno:   12
Udaljenost od mora:   10 m
Udaljenost do plaže:   10 m
Bazen:   Ne
Kontakt osoba:   Obitelj Kapetanović
Adresa:   Milna b.b
Mobitel:   +385 99 7911 926 (Luka Kapetanović) +385 91 1602 505 (Luka Kapetanović) +385 99 1953 205 (Ružica Kapetanović)
Telefon:   +385 21 22 4444
Boravišna pristojba uključena u cijenu:   Da
Jezici koje govori vlasnik:   Hrvatski,Engleski
FM-Ponuda:   na upit
Cijena u sezoni:   na upit
LM-Ponuda:   na upit

 
 
Turbo Extra

Villa 'Ruža' nalazi se u malom mjestu Milna, na južnoj strani otoka Visa. Do grada Visa, gdje pristaje trajekt i u kojem se nalaze trgovački centar, pošta, banke i turistički ured ima 10-tak kilometara, a do nešto manjeg mjesta Komiže 20-tak.

Kuća obitelji Kapetanović udaljena je samo nekoliko metara od mora, te posjeduje vlastitu stjenovitu plažu. Iza kuće svi gosti imaju osiguran parking, kao i veliki roštilj s prednje strane.

Svi apartmani su moderno opremljeni i imaju zasebne terase s prekrasnim pogledom na more, smješteni daleko od gradske buke i gužve. Mjesto je idealno za sve željne pravog odmora uz miris i šum mora.

Osim ispred kuće, kupati se možete i na nekoliko obližnjih plaža. Najbliže su dvije pješčane plaže smještene u uvalama Milna i Zaglav udaljenim 15-tak minuta ugodne šetnje.Automobilom ste za 10-tak minuta na veoma lijepoj šljunčanoj plaži Srebrna ili na pješčanoj Stončic
Od Zagreba autoputom do Splita gdje se ukrcate na trajekt za Vis

Dolazite li iz Splita pogledajte red plovidbe od Jadrolinije, a ako dolazite iz Italije pogledajte red plovidbe od SEM Marin-a.

Kako do Milne i apartmana

Iz mjesta Visa krenete lijevo za Milnu. Na ulasku u Milnu skrenete ponovno lijevo za naselje Ženke. Kuća se nalazi s desne strane ceste i označena je natpisom 'Kapetanović'.

Opis jedinice

. . : P L A V I A P A R T M A N : . . Apartman je smješten na prvom katu kuće, pogodan je za 4 osobe (4+0) i ima klima uređaj. Sastoji se od dvije spavaće sobe, od kojih je jedna sa bračnim krevetom, a druga sa dva odvojena kreveta, kupaonicom s hidromasažnom tuš-kabinom, te dnevnim boravkom u kojem je kuhinja. Iz boravka se izlazi na zasebnu terasu koja ima pogled na more.

Kalendar zauzetosti

Legenda:
  • Zauzeto
  • Slobodno

Oprema
  Perilica rublja
Opis jedinice

. . : Z E L E N I A P A R T M A N : . . Apartman je smješten na prvom katu, pogodan je za 4 osobe (4+0) i ima klima uređaj. Sastoji se od zasebne spavaće sobe s bračnim krevetom, kupaonice s hidromasažnom tuš-kabinom i dnevnog boravka u kojem je kuhinja, te krevet za dvoje na razvlačenje. Iz boravka se izlazi na zasebnu terasu s koje se pruža pogled na more.

Kalendar zauzetosti

Legenda:
  • Zauzeto
  • Slobodno

Oprema
  Perilica rublja
Opis jedinice

. . : Z L A T N I A P A R T M A N : . . Ovo je najveći apartman i smješten je u prizemlju kuće. Pogodan je za 4 osobe (4+0), ima klima uređaj i veliku zasebnu terasu. Sastoji se od dvije spavaće sobe od kojih je jedna sa bračnim krevetom, a druga sa dva odvojena kreveta, kupaonicom, te dnevnim boravkom u kojem je kuhinja

Kalendar zauzetosti

Legenda:
  • Zauzeto
  • Slobodno

Detalji
  Moguć prilaz automobilom   Moguća dostava namirnica   Držanje kućnih ljubimaca
  Parkiralište   Kupaonica   Kuhinja
  Terasa   Balkon   Grill
  Sobe
Oprema
  TV   Satelitska TV   Internet
  Klima   Grijanje
Google Mapa

Kontakt Info
Ime i Prezime: Ružica Kapetanović
Telefon: 0991953205
Šifra agenta:: 101096
Svi oglasi ovog oglašivača
Email prodavača