Početna  » Smještaj  » Apartmani sedam metara od mora  » Privatni smještaj  » Apartmani sedam metara od mora

Apartmani sedam metara od mora

Objavljeno: 10.09.2018 | Broj prikaza oglasa: 1089 | Broj oglasa: #4245
 
Rating: 0 ( 0 Votes)


Županija:   Šibensko-kninska
Grad:   Grebaštica
Naselje:   Špadići
Check in/Check out:   14-10
Broj osoba ukupno:   7
Mogućnost dodatnog ležaja:   +3
Udaljenost od mora:   7 m
Udaljenost do plaže:   7 m
Bazen:   Ne
Kontakt osoba:   Jolanda Ivić
Adresa:   Špadići 24
Mobitel:   +385(0)91 780 5208
Jezici koje govori vlasnik:   Hrvatski Engleski
FM-Ponuda:   20-50
Cijena u sezoni:   50-80
LM-Ponuda:   20-50

 
 
diamond

Grebaštica je naselje smješteno u zaljevu poluotoka Oštrice udaljeno svega 15 kilometara od Šibenika. Ostaci građevina te kameni pokrivač rimskog sarkofaga pronađenog na groblju svjedoče da je još u rimsko doba ovdje bilo naselje. Grebaštica kao mjesto se prvi put spominje 1298. godine. Od povjesnih znamenitosti ovoga mjesta moramo svakako spomenuti "obrambeni zid" sa puškarnicama koji je izgradjen još davne 1497. godine. i pregrađuje cijeli poluotok, a svrha mu je bila štiti stanovnike u obrani od Turaka.

Danas je Grebaštica orijentirana prema turizmu te maslinarstvu i stočarstvu. Krase je prirodne ljepote mediteranske vegetacije i kristalno čisto more te je zasigurno idealna destinacija za miran i ugodan odmor. Smještaj za goste u Grebaštici osiguran je u komfornim apatmanima i sobama obiteljskih kuča i dobro opremljenim autokampovima. Uz restorane koji nude domaće specijalitete u ovom malom mjestu zasigurno ćete uživati u mirnom i tihom odmoru.
Apartmani se nalaze u malom mirnom mjestu Grebaštica. Grebaštica je malo, živopisno turističko naselje, smješteno u istoimenom dubokom zaljevu, s kristalno čistim modrim morem, 14 km južno od Šibenika. Sa sjevera ga zatvara poluotok Vela oštrica, s juga kopno i otočić Tmara. Mjesto je okruženo mediteranskim raslinjem i šljunkovitim plažama.

Opis jedinice

Apartman 1 - pogled na more i nalazi se na drugom katu objekta. Ona ima zajedničku terasu sa površinom od 30 m2 te pruža prekrasan pogled na more. Stan je 45m2 velik, a sastoji se od dvije prostrane spavaće sobe, jedna s bračnim krevetom i jednu s dva odvojena kreveta. Kuhinja ima hladnjak, štednjak i pribor za kuhanje. Blagovaonica / dnevni boravak uključuje dodatni ležaj - kauč. Kauč ​​se može lako pretvoriti u peti ležaj po potrebi (kao dodatak bračni krevet u spavaćoj sobi i dva kreveta u drugoj) .The apartman je opremljen kupaonicom s toplom vodom, klima uređaj, satelitsku TV i internet priključak. Gosti imaju privatni parking i vanjski roštilj zgloba. Dvije spavaće sobe, 4 ležaja (2 dvokrevetne, 2 singl) Hladnjak, štednjak, posuđe Satelitska televizija, Klimatizirano, Internet WIFI Skup Namještaj i suncobran na terasi parkirno mjesto Vanjski roštilj

Kalendar zauzetosti

Legenda:
  • Zauzeto
  • Slobodno

Opis jedinice

Apartman 2 - nalazi se na drugom katu objekta. Ona ima zajedničku terasu sa površinom od 30 m2 te pruža prekrasan pogled na more. Stan je 25m2 velik, a sastoji se od jedne prostrane spavaće sobe sa bračnim krevetom i jednim krevetom. Kuhinja ima hladnjak, štednjak i pribor za kuhanje. Blagovaonica / dnevni boravak uključuje dodatnom ležaju kauč. Kauč ​​se može lako pretvoriti u četvrtom krevetu kada je to potrebno. Stan je opremljen kupaonicom s toplom vodom, satelitsku TV i internet priključak. Gosti imaju privatni parking. Jedna soba, 3 kreveta Hladnjak, štednjak, posuđe Sat TV, WIFI Internet Skup Namještaj i suncobran na terasi parkirno mjesto

Kalendar zauzetosti

Legenda:
  • Zauzeto
  • Slobodno

Google Mapa

Kontakt Info
Ime i Prezime: Jolanda Ivić
Telefon: 0917805208
Šifra agenta:: 090981
Svi oglasi ovog oglašivača
Email prodavača