Početna  » Smještaj  » Apartman Naomi  » Privatni smještaj  » Apartman Naomi

Apartman Naomi

Objavljeno: 27.02.2018 | Broj prikaza oglasa: 1701 | Broj oglasa: #2265
 
Rating: 5 ( 4 Votes)


Županija:   Istarska
Grad:   Labin
Naselje:   Labin
Broj osoba ukupno:   4
Mogućnost dodatnog ležaja:   +2
Udaljenost od mora:   5000 m
Udaljenost do plaže:   5000 m
Bazen:   Ne
Kontakt osoba:   Jadranka Valković
Adresa:   Rudarska 7, Labin
Mobitel:   +385 (0)91 526 8483
Boravišna pristojba uključena u cijenu:   Da
Jezici koje govori vlasnik:   Hrvatski, Engleski, Talijanski, Njemački
Površina:   86 m2
FM-Ponuda:   na upit
Cijena u sezoni:   na upit
LM-Ponuda:   na upit

Na brežuljku iznad Rapca smjestio se je srednjevjekovni Labin čije se staro ime Albona prvi put spominje 285. poslije Krista. Rodni grad Matije Vlačića, reformatora i suradnika Martina Luthera, danas je kulturno i administrativno središte. Rijetko gdje se tako šarmantno spaja bogatstvo arhitekture i kulturno-povijesnih spomenika s brojnim umjetničkim ateljeima i dahom mladosti koja se tu okuplja, posebno uvečer, u brojnim kafićima. U blizini je Dubrova s parkom skulptura - Forma viva na otvorenom s preko 70 radova.
Nakon šetnje uličicama Starog grada, posjetite Gradski muzej s arheološkom i etnološkom zbirkom i modelom rudnika jedinstvenim u ovom dijelu Europe, obiđite memorijalnu zbirku Matije Vlačića Ilirika, zavirite u umjetničke atelijere, uživajte u prekrasnom pogledu s gradske Fortice na Rabac, Cres i okolicu Labina i upustite se u kupovinu po malim, elegantnim trgovinama. Osvježite se na terasi jednog od kafića. To su mjesta gdje svatko sretne svakoga, sklapaju se poslovi, ili se samo neobavezno čavrlja.

Ovaj se prekrasan, potpuno novi i komforan apartman nalazi u novom dijelu grada Labina, udaljen svega sto metara od gradske tržnice i ribarnice gdje možete svakodnevno kupovati svježe voće , povrće i ribu. Apartman ima vlastito parkirno mjesto, a udaljen je svega desetak minuta vožnje do Rapca i njegovih prekrasnih plaža koje su proglašene za najljepše u Istri. Ako ste pak radije želite uživati u nešto manjim i intimnijim plaža, onda posjetite Prtlog, zelenu oazu kraj Labina. Posjetite stari gradić Labin, smješten na brežuljku sa bojnim kulturno povijesnim spomenicima, poznatu Pulu sa amfiteatrom ili pak nacionalni park Brijuni.

Kalendar zauzetosti

Legenda:
  • Zauzeto
  • Slobodno

Detalji
  Moguć prilaz automobilom   Parkiralište   Kupaonica
  Kuhinja   Terasa   Balkon
  Grill   Korištenje kuhinje   Sobe
Oprema
  TV   Satelitska TV   Internet
  Klima   Grijanje   Hladnjak
  Kuhalo za vodu   Perilica rublja
Google Mapa

Kontakt Info
Ime i Prezime: Jadranka Valković
Telefon: 091 526 8483
Šifra agenta:: 200976
Svi oglasi ovog oglašivača
Email prodavača