Početna  » Smještaj  » Kuća za odmor Franciska  » Privatni smještaj  » Kuća za odmor Franciska

Kuća za odmor Franciska

Objavljeno: 23.05.2018 | Broj prikaza oglasa: 1476 | Broj oglasa: #3029
 
Rating: 3 ( 1 Votes)


Županija:   Splitsko-dalmatinska
Grad:   Podgora
Naselje:   Podgora-Čaklje
Check in/Check out:   14:00/10:00
Broj osoba ukupno:   4
Mogućnost dodatnog ležaja:   +1
Udaljenost od mora:   60 m
Udaljenost do plaže:   60 m
Bazen:   Ne
Kontakt osoba:   Franciska Letica
Adresa:   Lili Nola 3, Podgora
Mobitel:   +385(0)989707908
Boravišna pristojba uključena u cijenu:   Da
Jezici koje govori vlasnik:   Hrvatski, Njemački, Slovenski, Engleski, Češki
Površina:   65 m2
FM-Ponuda:   na upit
Cijena u sezoni:   na upit
LM-Ponuda:   na upit

 
 
diamond

U njenoj dugoj povijesti, od antičkih vremena do danas u Podgori se živjelo s morem i zbog mora, nikada ne dovodeći u pitanje jedinstveni sklad koji izvire iz njenih raznolikosti. Preko sklada planine koja još krije tajne drevnih zaselaka, terasastih vinograda, maslinika i pašnjaka, koji su stoljećima bili zalog podgorske uljudnosti i blagostanja, do pučine mora koje je privlačilo generacije njenih žitelja, glasovitih pomoraca i ribara. Taj izazov mora stoga je duboko utisnut u temperament podgorskih ljudi i ugrađen u arhitektonski karakter Podgore.
Od doba prastarih jedrenjaka koji su otplovili iza obzorja vremena, do suvremene lučice i marine oko koje je Podgora izbrusila svoje kameno sidrište. Jer Podgora je ladanjska avantura, spremna odgovoriti svakom vašem prihtjevu. Gotovo stoljetna tradicija turizma stoga se u Podgori ne doživljava kao breme suvremenosti.
Ona je samo civilizacijski nastavak prirodnog okružja, prioblja i mora u trajnom prožimanju. Bilo da ste se odlučili za odmor u nekom od njenih poznatih hotela, bilo da ste utočište pronašli u nekom od apartmana i pansiona. Jedni drugi svojim gostoprimstvom i graditeljskim odlikama u Podgori nasljeđuju dugo sredozemno iskustvo i šarm. Blaga klima tijekom cijele godine preduvjet je zimskom turizmu. Ljetno sunce i skrovite plaže mjesta su drugovanja s morem, zaselci pod planinom pričaju priče o spokoju proteklih epoha, a sportski tereni i prostori za rekreaciju pohvala su vašem vlastitom tijelu. Sve dok u sjeni nekog podgorskog restorana ili konobe, okusi i mirisi Podgore ne otkriju svoje gastronomsko bogatstvo, svakodnevni susreti podgorsku gostoljubljivost.
Što god očekivali od godišnjeg odmora, Podgora je pravi izbor. Sigurna luka vaših želja. Ovdje ni more nikada ne kaže zbogom, uvijek doviđenja.

Kompletno opremljena i lijepo namještena Kuća za odmor Franciska nalazi se u mirnom djelu Podgore- Čaklje. Smještena je drugi red do mora. Objekt se nalazi 10-15 minuta hoda od centra te 1 minutu od plaže. Objekt pruža intimu boravka na dvije terase s prirodnom hladovinom i vrtnim roštiljom. Idealan je izbor za Vaš odmor.

Želimo Vam srdačnu dobrodošlicu u Podgoru i Kuću za odmor Franciska!

Opis jedinice

Apartman A1-tip 4+1, površina 65 m2. Lijepo namješten i potpuno opremljen (svim kućanskim aparatima) , pruža vam sve za savršen odmor.

Kalendar zauzetosti

Legenda:
  • Zauzeto
  • Slobodno

Detalji
  Prijevoz do objekta   Moguć prilaz automobilom   Moguća dostava namirnica
  Pogled na more   Parkiralište   Kupaonica
  Kuhinja   Terasa   Balkon
  Grill   Korištenje kuhinje   Sobe
Oprema
  TV   Satelitska TV   Internet
  Klima   Grijanje   Mikrovalna
  Hladnjak   Kuhalo za vodu   Radio
  Perilica rublja   Dječji krevetić   Aparat za kavu
Google Mapa

Kontakt Info
Ime i Prezime: Franciska Letica
Telefon: 0989707908
Šifra agenta:: 130377
Svi oglasi ovog oglašivača
Email prodavača