Početna  » Smještaj  » Apartmani Ekfjord  » Privatni smještaj  » Apartmani Ekfjord

Apartmani Ekfjord

Objavljeno: 21.04.2017 | Broj prikaza oglasa: 1175 | Broj oglasa: #3117
 
Rating: 5 ( 1 Votes)


Županija:   Zadarska
Grad:   Nin
Naselje:   Vrsi Mulo
Check in/Check out:   14:00/10:00
Udaljenost od mora:   30 m
Udaljenost do plaže:   30 m
Bazen:   Ne
Kontakt osoba:   Ljuba Vukić
Adresa:   Kneza Trpimira 9, Vrsi Mulo
Mobitel:   +385(0)989345683
Boravišna pristojba uključena u cijenu:   Da
Jezici koje govori vlasnik:   Hrvatski, Engleski, Švedski, Talijanski
FM-Ponuda:   na upit
Cijena u sezoni:   na upit
LM-Ponuda:   na upit

 

VRSI-MULO je u sastavu stare jezgre mjesta Vrsi koje se nalazi u sastavu istoimene općine, koja teritorijalno i administrativno pripada Zadarskoj županiji. Prekrasna borova šuma, koja je nastala polovinom prošlog stoljeća, kao i kristalno čisto more uz nju, privlače mnogobrojne domaće i inozemne goste.
Ime Vrsi je nastalo po tomu što je mjesto locirano na uzvisini. Mjesto ima oko 1720 stanovnika. Vrsi se prvi put spominju u drugoj polovici četrnaestog stoljeća. Zahvaljujući mnogobrojnim arheološkim nalazima može se zaključiti da je teritorij sadašnje općine Vrsi bio nasljenen i prije osam tisuća godina. Nekadašnje selo Vrsi, krajem 16. stoljeća turci su do temelja razorili. Odlaskom turaka s ovih prostora, dolaze novi stanovnici s područja Like, Bukovice i Ravnih Kotara. Spomenici kulture: crkva Sv. Toma iz trinaestog stoljeća, crkva Sv. Jakov iz dvanaestog stoljeća, crkva Sv. Lovre iz trinaestog stoljeća, crkva Sv. Mihovih iz sedamnaestog stoljeća, crkva Gospe od Jasenova iz šesnaestog stoljeća, crkva Gospe od Zečeva iz četrnaestog stoljeća. Stanovništvo se uglavnom bavilo poljoprivredom i ribarstvom, a danas uglavnom turizmom kao primarnom djelatnošću. Vrsi-Mulo je u nedavnoj prošlosti bilo lučica, a danas je poznato turističko naselje.
Vrsi-Mulo je izuzetno dobro povezano i sa ostalim turističkim destinacijama u Hrvatskoj jer je u blizini auto puta, aerodrome i trajektnog pristaništa.

Apartman Ekfjord odlično su opremljeni i lijepo namješteni te Vam nude sve za odmor iz snova. Ako nas jednom posjetite sigurni smo da ćete se poželjeti vratiti.
U blizini Apartmana nalazi se puno povijesnih, kulturnih i arheoloških nalazišta. Također okolica je puna zabavnih i sportskih aktivnosti poput Zadra, Zatona, otoka Vira, otoka Paga itd. Naravno tu su i naši "Dijamanti" - Nacionalni Parkovi: "Kornati"(25km), "Krka"(110km), "Paklenica"(30km), "Vrana"(80km), "Zrmanja"(80km) i "Plitvice"(150km).

Uživajte u okusima , mirisima i bojama mediterana... Želimo Vam srdačnu dobrodošlicu u Apartmane Ekfjord i Vrsi Mulo!

Opis jedinice

Apartman A1- tip 2+2, površina 40 m2, sastoji se od dvokrevetne sobe, kuhinja + blagovaonica, kupaonica / tuš kabina, dvije terase sa pogledom na more.

Kalendar zauzetosti

Legenda:
  • Zauzeto
  • Slobodno

Opis jedinice

Apartman A2- tip 2+2, površina 35 m2, sastoji se od sastoji se od dvokrevetne sobe, kuhinja + blagovaonica, kupaonica / tuš kabina, terase sa pogledom na more.

Kalendar zauzetosti

Legenda:
  • Zauzeto
  • Slobodno

Opis jedinice

Apartman A3- tip 5+2, površina 130 m2, terasa 20 m2 sa pogledom na more, dvokrevetna soba, trokrevetna soba, kuhinja sa blagovaonom, kupaonica sa kadom.

Kalendar zauzetosti

Legenda:
  • Zauzeto
  • Slobodno

Opis jedinice

Soba 1- za dvije osobe, površina 15 m2, S1 + A1 = Dvosobni apartman za 6 osoba, dvokrevetna soba, kupaona, terasa sa pogledom na more.

Kalendar zauzetosti

Legenda:
  • Zauzeto
  • Slobodno

Opis jedinice

Soba 2- za dvije osobe, površina 15 m2, S2 + A2 = Dvosobni apartman za 6 osoba, dvokrevetna soba, kupaona, terasa sa pogledom na more.

Kalendar zauzetosti

Legenda:
  • Zauzeto
  • Slobodno

Detalji
  Prijevoz do objekta   Moguć prilaz automobilom   Moguća dostava namirnica
  Pogled na more   Parkiralište   Kupaonica
  Kuhinja   Terasa   Balkon
  Grill   Korištenje kuhinje   Sobe
Oprema
  TV   Satelitska TV   Internet
  Klima   Grijanje   Mikrovalna
  Hladnjak   Kuhalo za vodu   Perilica rublja
  Aparat za kavu
Google Mapa

Kontakt Info
Ime i Prezime: Ljuba Vukić
Telefon: 0989345683
Šifra agenta:: 040166
Svi oglasi ovog oglašivača
Email prodavača