Početna  » Smještaj  » Villa Simone  » Ville  » Villa Simone

Villa Simone

Objavljeno: 03.03.2016 | Broj prikaza oglasa: 631 | Broj oglasa: #4137
 
Rating: 5 ( 1 Votes)


Županija:   Istarska
Grad:   Poreč
Naselje:   Poreč
Check in/Check out:   14:00/10:00
Broj osoba ukupno:   8
Udaljenost od mora:   1000 m
Udaljenost do plaže:   7000 m
Bazen:   Da
Kontakt osoba:   Obitelj Poropat
Adresa:   Velog Joze 49,52440 Poreč
Mobitel:   +385(0)98-946-6628
Boravišna pristojba uključena u cijenu:   Da
Jezici koje govori vlasnik:   Hrvatski,Engleski,Njemački
Površina:   140 m2

Zbog svog izvanrednog geografskog položaja, te prirodnih i kulturnih ljepota, danas je, jedan od najačih turističkih centara u Hrvatskoj.
Mediteransko podneblje, blagi klimatski uvjeti, plodno tlo i bujna vegetacija pogodovali su Poreču u stvaranju jedinstvene destinacije za odmor. Zahvaljujući prirodnom bogatstvu, čistom zraku i moru čija se kakvoća redovito mjeri i prati već tridesetak godina, možete uživati i na obali i u unutrašnjosti Istre.

U 2. stoljeću prije naše ere uz ovu prirodnu luku izgrađeno je rimsko naselje koje se razvilo u vojnu utvrdu gradskih osobina. Pravilan geometrijski raster ulica, s okosnicama Cardom Maximusom i Decumanusom te središnjim Forumom, sačuvan je sve do danas. Status grada (municipija) Poreč je dobio prije Cezarove vladavine, a u prvoj polovici 1. stoljeća postao je Colonia Iulia Parentium.

Najočuvaniji spomenik, Eufrazijeva bazilika sagrađena je u 6. stoljeću, na mjestu gdje je prvotno stajala katedrala posvećena porečkom mučeniku i zaštitniku grada – prvom biskupu Mavru. Bazilika je 1997. godine proglašena dijelom svjetske kulturne baštine od strane UNESCA.
Njenu unutrašnjost uljepšavaju originalni mozaici biblijskih motiva i slika.

Villa Simone se nalazi na 1500 m2 površine. Kuća je veličine 140 m2 raspoređenih na tri etaže. Ima ukupno 3 balkona / terasa ukupne veličine 100 m2.
Tu je i ljetna kuhinja u dvorištu s roštiljem te velik bazen sa masažom. Villa je klimatizirana, luksuzno namještena i potpuno opremljena.

Opis jedinice

Villa je rekonstruirana na temelju stare istarske kuće sagrađene sredinom 19. stoljeća. Nekadašnja kuća je bila centar većeg seoskog imanja koje je obuhvaćalo gospodarske zgrade, prostor za domaće životinje i sl. Gospodin Šime, rođen 1908. godine, je bio prethodni vlasnik i po njemu je villa dobila i ime. Bazen površine 24m2 sa masažnim mlaznicama, vanjski grill sa natkrivenom terasom površine 20 m2, stara krušna peć sa kamenim stolom, terasa kod šterne, privatni parking za 3 vozila.

Kalendar zauzetosti

Legenda:
  • Zauzeto
  • Slobodno

Detalji
  Parkiralište   Kupaonica   Kuhinja
  Dozvoljeno pušenje   Terasa   Balkon
  Grill   Korištenje kuhinje   Sobe
Oprema
  TV   Satelitska TV   Internet
  Klima   Mikrovalna   Hladnjak
  Kuhalo za vodu   Perilica rublja   Aparat za kavu
Google Mapa

Kontakt Info
Ime i Prezime: Fumica Poropat
Šifra agenta:: 031087
Svi oglasi ovog oglašivača
Email prodavača