Početna  » Smještaj  » Villa Luna  » Ville  » Villa Luna

Villa Luna

Objavljeno: 23.03.2016 | Broj prikaza oglasa: 898 | Broj oglasa: #4219
 
Rating: 5 ( 1 Votes)


Županija:   Zadarska
Grad:   Kožino
Naselje:   Kožino
Check in/Check out:   14:00/10:00
Broj osoba ukupno:   više
Udaljenost od mora:   5 m
Udaljenost do plaže:   5 m
Bazen:   Da
Kontakt osoba:   Nada Baranović
Adresa:   Put velikog mula 35,Kožino
Mobitel:   +385 91 322 3622
Boravišna pristojba uključena u cijenu:   Da
Jezici koje govori vlasnik:   Hrvatski,Engleski
FM-Ponuda:   na upit
Cijena u sezoni:   na upit
LM-Ponuda:   na upit

 

Zadar, grad 3000 godina duge povijesti o kojoj govore brojne crkve i spomenici kulture raznih stilova, kao i grad iznenađenja u smislu raznih festivala, koncerata, te bogatim kako dnevnim, tako i noćnim životom. Posebnu atmosferu kojom odišu kamene ulice unutar povijesnih zidina možete upijati u jednom od brojnih kafića, restorana ili konoba u kojima ćete ugođaj začiniti ukusnim domaćim specijalitetima.

U Zadru svakako treba posjetiti Crkvu sv. Donata, Katedralu sv. Stošije, benediktinski komleks sa Crkvom sv. Marije, Crkvu sv. Krševana, Crkvu sv. Šimuna, Trg 3 bunara, Trg 5 bunara i ostalu spomeničku baštinu, suvremena arhitektonska ostvarenja; prve Morske orgulje na svijetu i Pozdrav Suncu, te probati priznati originalni zadarski liker Maraschino.

Naša urbana Villa s bazenom u mjestu Kožino, smještena je u prvom redu do mora s prekrasnim pogledom na otoke.

Opis jedinice

Apartman 1 Dvoetažni apartman s 4 zvjezdice nalazi se u prizemlju i prvom katu urbane vile tik uz more. Na površini od 145 m² nalaze se dvije spavaće sobe, dvije kupaonice, potpuno opremljena kuhinja, veliki dnevni boravak i dvije terase s pogledom na more. Apartman je namjenjen za 6 osoba. Apartman je potpuno namješten i klimatiziran, a gostima je na raspolaganju i bazen, besplatan bežični Internet i satelitska TV. Zajednički roštilj nalazi se u dvorištu. Apartmanu pripadaju dva privatna parkirna mjesta. Dozvoljeni kućni ljubimci.

Kalendar zauzetosti

Legenda:
  • Zauzeto
  • Slobodno

Opis jedinice

Apartman 2 Apartman s 4 zvjezdice nalazi se na prvom katu urbane vile tik uz more. Na površini od 125 m² nalaze se dvije spavaće sobe, dvije kupaonice, potpuno opremljena kuhinja, veliki dnevni boravak i terasa s pogledom na more. Apartman je namjenjen za 6 osoba. Apartman je potpuno namješten i klimatiziran, a gostima je na raspolaganju i bazen, besplatan bežični Internet i satelitska TV. Zajednički roštilj nalazi se u dvorištu. Apartmanu pripada jedno privatno parkirno mjesto. Kućni ljubimci nisu dozvoljeni u ovom apartmanu.

Kalendar zauzetosti

Legenda:
  • Zauzeto
  • Slobodno

Opis jedinice

Apartman 3 Apartman s 4 zvjezdice nalazi se na drugom katu urbane vile tik uz more. Na površini od 125 m² nalaze se tri spavaće sobe, dvije kupaonice, potpuno opremljena kuhinja, veliki dnevni boravak i terasa s pogledom na more. Apartman je namjenjen za 6 osoba. Apartman je potpuno namješten i klimatiziran, a gostima je na raspolaganju i bazen, besplatan bežični Internet i satelitska TV. Zajednički roštilj nalazi se u dvorištu. Apartmanu pripada jedno privatno parkirno mjesto. Dozvoljeni kućni ljubimci.

Kalendar zauzetosti

Legenda:
  • Zauzeto
  • Slobodno

Opis jedinice

Apartman 4 Apartman s 3 zvjezdice nalazi se na prvom katu urbane vile tik uz more. Na površini od 45 m² nalazi se spavaća soba, kupaonica, potpuno opremljena kuhinja, dnevni boravak i terasa s pogledom na more. Apartman je namjenjen za 3 osobe. Apartman je potpuno namješten i klimatiziran, a gostima je na raspolaganju i bazen, besplatan bežični Internet i satelitska TV. Zajednički roštilj nalazi se u dvorištu. Apartmanu pripada jedno privatno parkirno mjesto. Dozvoljeni kućni ljubimci.

Kalendar zauzetosti

Legenda:
  • Zauzeto
  • Slobodno

Opis jedinice

Soba Soba s kupaonicom, površine 17 m² nalazi se na prvom katu urbane vile tik uz more.

Kalendar zauzetosti

Legenda:
  • Zauzeto
  • Slobodno

Google Mapa

Kontakt Info
Ime i Prezime: Nada Baranović
Telefon: 023322362
Šifra agenta:: 070960
Svi oglasi ovog oglašivača
Email prodavača