Početna  » Smještaj  » Villa Marin  » Ville  » Villa Marin

Villa Marin

Objavljeno: 11.06.2016 | Broj prikaza oglasa: 485 | Broj oglasa: #4524
 
Rating: 5 ( 1 Votes)


Županija:   Splitsko-dalmatinska
Grad:   Zavala (Otok Hvar)
Naselje:   Zavala
Check in/Check out:   14-10
Broj osoba ukupno:   više
Udaljenost od mora:   10 m
Udaljenost do plaže:   10 m
Bazen:   Ne
Kontakt osoba:   Marin Grljušić
Adresa:   Zavala 220
Mobitel:   +385(0)98 264 634
Boravišna pristojba uključena u cijenu:   Da
Jezici koje govori vlasnik:   Hrvatski,Engleski,Njemački
FM-Ponuda:   na upit
Cijena u sezoni:   na upit
LM-Ponuda:   na upit

Villa Marin obitelji Grljušić nalazi se u Zavali, otok Hvar, točnije 1,8 km od Zavale do Gromin Dolca, neasfaltiranom cestom ali u dobrom stanju. Kuća je na udaljenosti 30m od mora, pristup automobilom do kuće uz veliki parking prostor.
Objekat je priključen na električnu mrežu dok tekuće vode u tom dijelu otoka još nema. Snabdijevanje je uz pomoć hidrofora vodom iz bunara i rezervoara.
Objekat se sastoji od prizemlja sa jednim velikim apartmanom, kata sa dva apartmana i potkrovlja sa jednim apartmanom koji još nije u funkciji iznajmljivanja.
Prekrasno žalo zvano Gornji Piski udaljeno je cca 150m od kuće ali je moguće kupanje i ispred kuće na stijenama i izgrađenom muletu.Najbliža trgovina: cca 2 km u Zavali.
U Zavali postoji i restoran te dvije pizzerije. Moguće je korištenje i plastičnog broda 4 m sa vanbrodskim motorom 15 KS. Sva tri apartmana mogu se koristiti do kasne jeseni, uz mogućnost grijanja: peć na drva i uljni radijator u prizemlju te klima uređaji na katu. Uz kuću postoji i maslinik sa stotinjak stabala maslina te gostima u kasnoj sezoni možemo ponuditi i sudjelovanje u branju maslina.

Opis jedinice

Stan veličine 80m2, tri sobe: dvije dvokrevetne od kojih jedna sa svojim WC+kada, jedna jednokrevetna soba, dnevni boravak, blagavaona i kuhinja, te jedan poseban WC sa tušem. Terasa cca 80m2, dijelom natkrivena.

Kalendar zauzetosti

Legenda:
  • Zauzeto
  • Slobodno

Opis jedinice

Apartman 40m2, ulaz istok sa velikim balkonskim vratima na jug: soba sa bračnim krevetom, kupatilo/WC sa tuš kabinom, kuhinja/blagavaona (kompletno opremljena - hladnjak sa zamrzivačem, keramička ploča, ugradbena pećnica) sa kutnom garniturom sa mogućnošću razvlačenja u dvokrevetni ležaj. Terasa cca 30m2, dijelom natkrivena.

Kalendar zauzetosti

Legenda:
  • Zauzeto
  • Slobodno

Opis jedinice

Apartman 40m2, ulaz zapad sa velikim balkonskim vratima na jug: soba sa bračnim krevetom, kupatilo/WC sa tuš kabinom, kuhinja/blagavaona (kompletno opremljena - hladnjak sa zamrzivačem, keramička ploča, ugradbena pećnica) sa kutnom garniturom sa mogućnošću razvlačenja u dvokrevetni ležaj. Terasa cca 30m2, dijelom natkrivena.

Kalendar zauzetosti

Legenda:
  • Zauzeto
  • Slobodno

Detalji
  Moguć prilaz automobilom   Pogled na more   Doručak
  Kupaonica   Kuhinja   Terasa
  Balkon   Grill   Korištenje kuhinje
  Sobe
Oprema
  TV   Satelitska TV   Internet
  Klima   Grijanje   Mikrovalna
  Hladnjak   Kuhalo za vodu   Perilica rublja
Google Mapa

Kontakt Info
Ime i Prezime: Marin Grljušić
Telefon: 098264634
Šifra agenta:: 101096
Planovi oglašavanja: Osnovni oglas plus 1 godina gratis
Svi oglasi ovog oglašivača
Email prodavača