Početna  » Smještaj  » Kuća za Odmor Sandra  » Privatni smještaj  » Kuća za Odmor Sandra

Kuća za Odmor Sandra

Objavljeno: 28.09.2016 | Broj prikaza oglasa: 630 | Broj oglasa: #4886
 
Rating: 0 ( 0 Votes)


Županija:   Splitsko-dalmatinska
Grad:   Trogir
Naselje:   Trogir
Check in/Check out:   14:00/10:00
Broj osoba ukupno:   6
Udaljenost od mora:   200 m
Udaljenost do plaže:   200 m
Bazen:   Ne
Kontakt osoba:   Sandra Belas
Adresa:   Sv.Lazara ulica 28 a, 21220 Trogir
Mobitel:   +385(0)95 557 1039
Boravišna pristojba uključena u cijenu:   Da
Jezici koje govori vlasnik:   Engleski
FM-Ponuda:   na upit
Cijena u sezoni:   na upit
LM-Ponuda:   na upit

 
Vip Extra

Kada dođete u centar Trogira, pomislit ćete da ste se nekako našli u bajci o vitezovima i kraljevima, jer tako izgleda jedan od najbolje sačuvanih romaničko-gotičkih gradova u centralnoj Europi - grad Trogir.
Upravo stoga je taj stari dio grada Trogira uvršten u UNESCO-ov popis spomenika svjetske kulturne baštine te je česta turistička destinacija brojnijh znatiželjnika.
Inače, Trogir se smjestio 25 kilometara zapadno od Splita i upravo blizina velikog centra pruža mu mnoge pogodnosti.

Spomenička baština u starom gradu je bujna, jer je i povijest iz koje je nastala burna, a sami osnutak Trogira seže u 3. stoljeće prije Krista kada su se tu naselili grčki kolonisti s Visa. Od znamenitosti važno je izdvojiti čudesnu katedralu Sv. Lovre, čiji je portal izradio slavni majstor Radovan, a koja se nalazi na gradskom trgu zajedno s Gradskom vijećnicom i Kneževim dvorom, crkvom Sv. Ivana Krstitelja, ostatcima crkve Sv. Marije, zavjetnom crkvom Sv. Sebastijana sa tornjem gradskog sata, ložom (stara gradska sudnica) i trobrodnom crkvicom Sv. Barbare.
Na rivi možemo naći crkve Sv. Dominika i Nikole i predivnu tvrđavu Kamerlengo, a na samom ulazu u grad dočekat će nas i zadiviti palača Garagnin-Fanfogna koja je i muzej grada te Sjeverna gradska vrata iz 7. i 8. stoljeća.
Zanimljivo je da je u Trogiru 1271. otvorena i prva ljekarna u Europi, što je samo razlog više da Vam Trogir postane sljedećom destinacijom za odmor. Odsjednite u nekom od slikovitih apartmana, uživajte u dalmatinskoj kuhinji te posjetite Čiovo, otok pred Trogirom, zagrljen beskrajnim plavetnilom toplog ljetnog mora.

Opis jedinice

Predivna obiteljska kuća za odmor,nalazi se u mirnoj ulici nedaleko od grada.Kuća je novogradnja sa predivnim pogledom na more i na staru jezgru grada.Kuća ima okućnicu sa roštiljom i vrtom.Sastoji se od dvije etaže po 50 m2.Na prvoj etaži su dvije sobe svaka sa bračnim krevetom i plus jedan krevet za jednu osobu.Na drugoj etaži se nalazi veliki dnevni boravak sa kuhinjom i blagavaonom i kupatilom.

Kalendar zauzetosti

Legenda:
  • Zauzeto
  • Slobodno

Detalji
  Pogled na more   Parkiralište   Kupaonica
  Kuhinja   Terasa   Balkon
  Grill   Sobe
Oprema
  TV   Internet   Klima
  Mikrovalna   Hladnjak   Kuhalo za vodu
Google Mapa

Kontakt Info
Ime i Prezime: Sandra Belas
Telefon: 0955571039
Šifra agenta:: 120493
Planovi oglašavanja: Osnovni oglas plus 1 godina gratis
Svi oglasi ovog oglašivača
Email prodavača