Početna  » Smještaj  » Apartmani Lidija  » Privatni smještaj  » Apartmani Lidija

Apartmani Lidija

Objavljeno: 19.12.2016 | Broj prikaza oglasa: 630 | Broj oglasa: #5156
 
Rating: 0 ( 0 Votes)


Županija:   Primorsko-goranska
Grad:   Rab
Naselje:   Palit
Check in/Check out:   14:00/10:00
Broj osoba ukupno:   8
Mogućnost dodatnog ležaja:   +2
Udaljenost od mora:   600 m
Udaljenost do plaže:   600 m
Bazen:   Da
Kontakt osoba:   Lidija Krstinić
Adresa:   Palit 269 b
Mobitel:   +385(0)917264090
Telefon:   +385(0)51771035
Boravišna pristojba uključena u cijenu:   Da
Jezici koje govori vlasnik:   Hrvatski, Engleski, Njemački, Talijanski
FM-Ponuda:   na upit
Cijena u sezoni:   na upit
LM-Ponuda:   na upit

 
Vip Extra

Kao višestruki dobitnik priznanja za najbolje turističko mjesto na Jadranu, grad Rab smješten je na uskom jezičcu zemlje okruženom drevnim zidinama. Prepoznatljivu vizuru staroga grada čine četiri zvonika, s kojima Rab nalikuje jedrenjaku s četiri jarbola: to su zvonici katedrale Uznesenja Blažene Djevice Marije, crkve sv. Ivana Evanđelista (smješten pored ruševina crkve), crkve sv. Andrije Apostola i crkve sv. Justine. Malo dalje prema unutrašnjosti nalazi se prekrasan park Komrčar s brojnim stazama koje vijugaju oko šumovitih brežuljaka i spuštaju se sve do rapskih plaža.

Zaštitniku Raba, sv. Kristoforu, pridaje se zasluga za spašavanje otoka od napadača, a njegova se lubanja čuva u relikvijaru katedrale.
Ako želite, možete posjetiti veliku zbirku sakralne umjetnosti u franjevačkom samostanu sv. Bernardina s dvije crkve (Sv. Eufemija i Sv. Bernardin) u kojoj ćete pronaći slike, vrijedne stare knjige, dragocjena djela crkvene umjetnosti, etnografsku i numizmatičku zbirku i još mnogo toga. .

Palit je mjesto djelomično smješteno uz uvalu sv. Eufemije koju zatvara poluotočić Frkanj. Šumoviti Frkanj mami turiste svojom pomalo divljom prirodom i uvalicama. Na Frkanj se prirodno nastavlja poluotok Frkanj. U Palitu se nalazi i novo poslovno središte otoka poslvni Centar Mali Palit.

Obiteljska kuća Apartmani Lidija nudi vam dva komforna stana na prvom katu .Nalazi na vrlo mirnom brežuljku St.Ilija u mjestu Palit na otoku Rabu. U ovom djelu mjesta možete uživati ​​u miru i rekreaciju ili uživati u veličanstvenom pogledu na more, susjedne otoke i stari grad sa impresivna četiri zvonika (karakteristikama grada Raba).
Samo 5 minuta autom ili 15 minuta hoda je centar starog grada-

Opis jedinice

Apartman A1- tip 4+1, površina 55 m2- Udobno namješten dvosobni apartman sa terasama sastoji se od:dnevnog boravaka i blagovaonice, dvije dvokrevetne sobe s bračnim krevetima (jedna soba ima kauč koji može poslužiti kao ležaj za treću osobu) kupatilo sa tuš kabinom i vlastitim WC-om (posteljina i ručnici) otvorena kuhinja sa električnim štednjakom, mikrovalnom, hladnjak, aparat za kavu, kuhalo za vodu i toster Apartman ima satelitsku antenu, besplatni WiFi i klimu. Parking mjesta osigurana, neposredno pored kuće. Napomena: kućni ljubimci nisu dozvoljeni, a pušenje je dopušteno samo u vrtu i na terasi.

Kalendar zauzetosti

Legenda:
  • Zauzeto
  • Slobodno

Detalji
  Moguć prilaz automobilom   Pogled na more   Bazen
  Bazen na otvorenom   Parkiralište   Kupaonica
  Kuhinja   Terasa   Balkon
  Grill   Korištenje kuhinje   Sobe
Oprema
  TV   Satelitska TV   Internet
  Klima   Grijanje   Mikrovalna
  Hladnjak   Kuhalo za vodu   Dječji krevetić
  Aparat za kavu
Opis jedinice

Apartman A2- tip 4+1, površina 55 m2- Udobno namješten dvosobni apartman sa terasama sastoji se od:dnevnog boravaka i blagovaonice, dvije dvokrevetne sobe s bračnim krevetima (jedna soba ima kauč koji može poslužiti kao ležaj za treću osobu) kupatilo sa tuš kabinom i vlastitim WC-om (posteljina i ručnici) otvorena kuhinja sa električnim štednjakom, mikrovalnom, hladnjak, aparat za kavu, kuhalo za vodu i toster Apartman ima satelitsku antenu, besplatni WiFi i klimu. Parking mjesta osigurana, neposredno pored kuće. Napomena: kućni ljubimci nisu dozvoljeni, a pušenje je dopušteno samo u vrtu i na terasi.

Kalendar zauzetosti

Legenda:
  • Zauzeto
  • Slobodno

Detalji
  Moguć prilaz automobilom   Pogled na more   Bazen
  Bazen na otvorenom   Parkiralište   Kupaonica
  Kuhinja   Terasa   Balkon
  Grill   Korištenje kuhinje   Sobe
Oprema
  TV   Satelitska TV   Internet
  Klima   Grijanje   Mikrovalna
  Hladnjak   Kuhalo za vodu   Dječji krevetić
  Aparat za kavu
Google Mapa

Kontakt Info
Ime i Prezime: Lidija Krstinić
Telefon: 051771035
Šifra agenta:: 120493
Planovi oglašavanja: Osnovni oglas plus 1 godina gratis
Svi oglasi ovog oglašivača
Email prodavača