Početna  » Smještaj  » Apartmani Belvedere  » Privatni smještaj  » Apartmani Belvedere

Apartmani Belvedere

Objavljeno: 10.02.2017 | Broj prikaza oglasa: 714 | Broj oglasa: #5338
 
Rating: 0 ( 0 Votes)


Županija:   Istarska
Grad:   Fažana
Naselje:   Fažana
Check in/Check out:   14:00/10:00
Broj osoba ukupno:   10
Mogućnost dodatnog ležaja:   +3
Udaljenost od mora:   400 m
Udaljenost do plaže:   400 m
Bazen:   Ne
Kontakt osoba:   Antonia Novak
Adresa:   Perojska Cesta 72, Fažana
Mobitel:   +385(0)911012152
Boravišna pristojba uključena u cijenu:   Da
Jezici koje govori vlasnik:   Hrvatski, Engleski, Ruski
FM-Ponuda:   na upit
Cijena u sezoni:   na upit
LM-Ponuda:   na upit

 
Vip Extra

Fažana je mala općina nadomak Pule na jugu Istre s površinom od 13 km² i 3050 stanovnika. Iako je poznato kao ribarsko naselje, u današnje vrijeme prednjači u uslužnim djelatnostima u čemu joj uvelike pomaže i to što je polazna luka za Nacionalni park Brijuni.
Povijesni razvoj Fažane započinje još u rimsko doba, što zbog njenog geografskog, što zbog prirodnog položaja; blizine mora i plodnog zaleđa u kojem uspjevaju razne mediteranske kulture, mirisni vinogradi i stoljetne masline. U to vrijeme u staroj jezgri Fažane pokrenuta je keramičko-opekarska manufaktura čiji očuvani ostaci svjedoče o važnosti i umješnosti ondašnjih majstora.
Jedna od ljepših prirodnih resursa Fažane je uvala Valbandona u kojoj se, uz priljev slatke vode u more, stvara raznovrsan i čudesan podmorski svijet. U uvali je početkom 20. stoljeća podignuta tvornica za preradu ribe i proizvodnju leda koja se 1911. prenamjenjuje i preuređuje u Valbandon – odmarališni dom i morsko kupalište, akcionarsko društvo, gdje je sagrađen i prvi veliki hotel. Valbandon je s centrom Fažane povezan ugodnom morskom šetnjicom. Osim toga, kampovi i apartmani ljubaznih domaćina poželjet će Vam dobrodošlicu zelenim mirisima borova i maslina. Uz nekolicinu sakralnih objekta, ne zaboravite posjetiti vinske ceste i ceste maslinovog ulja usječene u plodnu istarsku crvenu zemlju.

Apartmani Villa Belvedere smješteni su u mirnom okruženju poznatog Istarskog turističkog mjesta Fažana svega 400 m od mora i prve plaže. U našoj ponudi imamo 6 novouređenih, prostranih i potpuno opremljenih apartmana.
Svi apartmani imaju prekrasan pogled na Fažanski zaljev i otoke Brijune.
Gostima je na raspolaganju prostrano, uređeno i ograđeno dvorište sigurno za dječju igru, vrtni grill te vrtna garnitura za sjedenje.
Ako nas jednom posjetite sigurni smo da ćete se uvijek rado vraćati.
Želimo Vam srdačnu dobrodošlicu u Apartmane Belvedere i Fažanu!

Opis jedinice

Apartman A1- tip 4+1,površina 70 m2, nalazi se na prvom i drugom katu- 2 sobe, dnevnog boravka (kauč na razvalačenje), potpuno opremljena kuhinja, kupaonica s tušem, terasa s pogledom , internet, TvSat, parking, roštilj, kućni ljubimci su dobrodošli.

Kalendar zauzetosti

Legenda:
  • Zauzeto
  • Slobodno

Opis jedinice

Apartman A2- tip 2+2, površina 43 m2, nalazi se na prvom i drugom katu, 1 sobe, dnevnog boravka (kauč na razvalačenje), potpuno opremljena kuhinja, kupaonica s tušem, balkon s djelomičnim pogledom na more i borovu šumu, internet, TvSat, parking, roštilj, kućni ljubimci su dobrodošli.

Kalendar zauzetosti

Legenda:
  • Zauzeto
  • Slobodno

Opis jedinice

Apartman A3- tip 4+1,površina 70 m2, nalazi se na prvom i drugom katu- 2 sobe, dnevnog boravka (kauč na razvalačenje), potpuno opremljena kuhinja, kupaonica s tušem, terasa s pogledom na more, internet, TvSat, parking, roštilj, kućni ljubimci su dobrodošli.

Kalendar zauzetosti

Legenda:
  • Zauzeto
  • Slobodno

Detalji
  Moguć prilaz automobilom   Parkiralište   Kupaonica
  Kuhinja   Terasa   Balkon
  Grill   Korištenje kuhinje   Sobe
Oprema
  TV   Satelitska TV   Internet
  Klima   Grijanje   Hladnjak
  Kuhalo za vodu   Aparat za kavu
Google Mapa

Kontakt Info
Ime i Prezime: Antonia Novak
Telefon: 0911012152
Šifra agenta:: 090981
Planovi oglašavanja: Osnovni oglas plus 1 godina gratis
Svi oglasi ovog oglašivača
Email prodavača