Početna  » Smještaj  » Kuća za odmor Vila Zvečevo  » Privatni smještaj  » Kuća za odmor Vila Zvečevo

Kuća za odmor Vila Zvečevo

Objavljeno: 22.02.2017 | Broj prikaza oglasa: 896 | Broj oglasa: #5362
 
Rating: 0 ( 0 Votes)


Županija:   Požeško-slavonska
Naselje:   Zvečevo
Check in/Check out:   14:00/10:00
Bazen:   Ne
Kontakt osoba:   Valentina Sabljak
Adresa:   Novo Zvečevo 60
Mobitel:   +385(0)98684367
Boravišna pristojba uključena u cijenu:   Da
Jezici koje govori vlasnik:   Hrvatski, Engleski
Površina:   250 m2
FM-Ponuda:   na upit
Cijena u sezoni:   na upit
LM-Ponuda:   na upit

 
 
diamond

Park prirode Papuk pruža velike mogućnosti rekreacije i savršeno je mjesto za aktivan odmor. Zbog svojih karakteristika pogodan je za posjet tijekom svih godišnjih doba. Ljeti je park idealan za one koji se vole kupati pošto se unutar parka nalaze bazeni u Velikoj i Orahovačko jezero koji su ljeti izvrsna mjesta za osvježavanje i kupanje.
Ako ste se namjerili na planinarenje ili šetnju kroz park svakako bi bilo dobro da ranije provjerite vremensku prognozu te sukladno njoj prilagodite svoj izlet u park. Centar za posjetitelje nalazi se u Velikoj, koji je ujedno i glavni ulaz u Park prirode.
Na prostoru Parka nalaze se nekoliko područja koja imaju veći stupanj zaštićenosti od ostalih dijelova parka. Zbog svojih neuobičajenih značajki koje ih manifestiraju jedinstvene u području, regiji ili čak šire dobili su poseban status.

Jankovac je zaštićena Park – šuma zbog izuzetnih prirodnih ljepota, a u njoj je izgrađena 'Grofova poučna staza' koja prolazi najljepšim dijelovima Park šume. Rupnica se nalazi u sjeverozapadnom dijelu Parka kraj mjesta Voćin, a riječ je o jedinstvenom geološkom spomeniku prirode. Kao rezervat šumske vegetacije, na površini od 8 hektara, zaštićen je dio pod nazivom Sekulnička planina. Riječ je o 150 godina staroj šumi bukve i jele.
U Parku prirode Papuk još su posebno zaštićeni Stari hrastovi i staništa tise kao posebni spomenici prirode. Starost hrastova procjenjuje se da je između 400 i 500 godina, a tise, koje su se nekada rasprostranjivale po cijelom Papuku, danas rastu samo na 0,72 ha površine.
Park prirode Papuk poznat je i kao bogato nalazište arheoloških lokaliteta i spomenika kulturno – povijesne baštine koji ukazuju na kontinuitet naseljavanja ovih prostora još od mlađeg kamenog doba.

Kuća za odmor Villa Zvečevo nalazi se u Parku prirode Papuk, naselje Novo Zvečevo. Pogodna je za odmor i uživanje u prirodi uz cvrkut ptica, šetnje, planinarenje (ucrtane staze), vožnju biciklom (104 km staze). Organiziramo lov (10 boksova za pse), ribolov (jezero 300 m) i sanjkanje...
Mogućnost posjete znamenitosti u krugu 40-ak km (Požega, Kutjevački podrumi, Voćin - Turski grad i Rupnicu (vulkanske stijene), Jankovac, Orahovica - Ružica grad...), Pakrac - muzej vojne i ratne povijesti.
- Arbaretum Lisičine

Prepustite se potpunom užitku i opuštanju u bojama, okusima i mirisima ovog prekrasnog kraja.
Ako nas jednom posjetite sigurni smo da ćete se uvijek rado vraćati!
Želimo vam srdačnu dobrodošlicu!

Opis jedinice

Kuća za odmor- Sastoji se od 5 soba i 3 u samom potkrovlju, velikog dnevnog boravka sa kaminom, kuhinje iz koje se izlazi u zatvorenu terasu sa pečenjarom i krušnom peći, ostave, dvije kupaonice (u jednoj je sauna), garaže, dvije velike vanjske terase (jedna natkrivena) i balkon. U dvorištu se nalazi kućica za djecu sa ljuljačkama i toboganom te 10 boksova za pse. https://goo.gl/maps/EFkFxLyKiFp - virtualna šetnja kućom https://www.facebook.com/kucazaodmorzvecevo/

Kalendar zauzetosti

Legenda:
  • Zauzeto
  • Slobodno

Detalji
  Moguć prilaz automobilom   Moguća dostava namirnica
Detalji
  Moguć prilaz automobilom   Moguća dostava namirnica   Sauna
  Držanje kućnih ljubimaca   Parkiralište   Garaža
  Kupaonica   Kuhinja   Terasa
  Balkon   Grill   Korištenje kuhinje
  Sobe
Oprema
  TV   Satelitska TV   Internet
  Telefon   Grijanje   DVD
  Mikrovalna   Hladnjak   Kuhalo za vodu
  Radio   Perilica rublja   Aparat za kavu
Google Mapa

Kontakt Info
Ime i Prezime: Dario Šimić
Telefon: 098684367
Šifra agenta:: 031087
Planovi oglašavanja: Osnovni oglas plus 1 godina gratis
Svi oglasi ovog oglašivača
Email prodavača