Početna  » Smještaj  » Apartmani Anica  » Privatni smještaj  » Apartmani Anica

Apartmani Anica

Objavljeno: 06.03.2017 | Broj prikaza oglasa: 490 | Broj oglasa: #5412
 
Rating: 0 ( 0 Votes)


Županija:   Primorsko-goranska
Grad:   Rab
Naselje:   Supetarska Draga
Check in/Check out:   14:00/10:00
Udaljenost od mora:   50 m
Udaljenost do plaže:   300 m
Bazen:   Ne
Kontakt osoba:   Ivan Jaška
Adresa:   Supetarska Draga 75, Rab
Mobitel:   +385(0)996738180
Boravišna pristojba uključena u cijenu:   Da
Jezici koje govori vlasnik:   Hrvatski, Engleski, Talijanski
FM-Ponuda:   na upit
Cijena u sezoni:   na upit
LM-Ponuda:   na upit

 
Vip Extra

Dobrodošli na otok Rab, otok sreće i ljubavi, koji se već više od 125 godina bavi organiziranim turizmom, a ponos otoka su 4 zvonika koji krase staru gradsku jezgru. Rab pripada Kvarnerskoj skupini otoka, sa svojih 7 idiličnih naselja. Jedno od naselja je i Supetarska Draga, najstarije otočno mjesto bogate pomorske tradicije, a idealno mjesto za mlade nautičare, zbog blizine suhe i Aci marine. Supetarska Draga je okružena malim obližnjim otocima prepunih pješčanim plažama, a krasi ju i najstarija benediktinska opatija na otoku Rabu. Na blagdan Petrovo, zaštitnika naselja Supetarska Draga, mještani i turisti imaju prilike uživati u bogatom kulturno sportskom programu.

Apartmani Anica se nalaze u Supetarskoj Drazi, otok Rab. Obiteljska kuća sa apartmanima udaljena je od plaže svega 500m, od najbliže trgovine 300m, a od prvih restorana 50m. U blizini apartmana pronaći ćete sve što je potrebno kako bi kvalitetno proveli Vaš godišnji odmor. Od kulturno-zabavnog, sportsko-rekreacijskog i zabavnog centra grada Raba udaljeni ste svega 6 km, a u krugu od nekoliko kilometara pronaći ćete raznovrsne plaže, od pješčanih do kamenitih, razan sadržaj koji uključuje sportove i zabavu na i u vodi.
Gostoljubivi domaćini, obitelji Jaška Anica, čekaju Vašu posjetu!

Opis jedinice

DVOSOBNI APARTMAN 1- Dvosobni apartman za 4 osobe se nalazi u potkrovlju obiteljske kuće, a osigurano Vam je parkirno mjesto u prirodnom hladu. U sklopu apartmana nalazi se kupaonica sa tuš kabinom, blagavaonica sa potpuno opremljenom kuhinjom (hladnjak, štednjak, mikrovalna pećnica, kuhalo za vodu), i balkon sa prekrasnim pogledom na uvalu Supetarske Drage. Spavaće sobe su klimatizirane. U apartmanu se nalazi satelitska tv i besplatan pristup internetu. U sklopu apartmana imate mogućnost korištenja vanjskog roštilja gdje ćete moći sa svojom obitelji provesti nezaboravne trenutke na svježem i čistom zraku!

Kalendar zauzetosti

Legenda:
 • Zauzeto
 • Slobodno

Opis jedinice

DVOSOBNI APARTMAN 2- Dvosobni apartman za 4 osobe se nalazi u potkrovlju obiteljske kuće, a osigurano Vam je parkirno mjesto u prirodnom hladu. U sklopu apartmana nalazi se kupaonica sa tuš kabinom, blagavaonica sa potpuno opremljenom kuhinjom (hladnjak, štednjak, mikrovalna pećnica, kuhalo za vodu), i balkon sa prekrasnim pogledom na uvalu Supetarske Drage. Spavaće sobe su klimatizirane. U apartmanu se nalazi satelitska tv i besplatan pristup internetu. U sklopu apartmana imate mogućnost korištenja vanjskog roštilja gdje ćete moći sa svojom obitelji provesti nezaboravne trenutke na svježem i čistom zraku!

Kalendar zauzetosti

Legenda:
 • Zauzeto
 • Slobodno

Opis jedinice

JEDNOSOBNI APARTMAN- tip 2+1- Apartman se nalazi u sklopu obiteljske kuće na 1.katu sa pripadajućim parkirnim mjestom. Apartman sadrži jednu sobu koja je klimatizirana, kupaonicu sa kadom i blagavaonu sa potpuno opremljenom kuhinjom (hladnjak, štednjak, mikrovalna pećnica i kuhalo za vodu). U apartmanu se nalazi satelitska tv i besplatan pristup internetu. U prekrasnom pogledu na uvalu Supetarske Drage uživajte sa balkona apartmana! Također, ukoliko želite uživati sa svojom obitelji, imate mogućnost korištenja vanjskog roštilja na svježem zraku!

Kalendar zauzetosti

Legenda:
 • Zauzeto
 • Slobodno

Opis jedinice

Apartman br. 1

Kalendar zauzetosti

Legenda:
 • Zauzeto
 • Slobodno

Opis jedinice

apartman br2

Kalendar zauzetosti

Legenda:
 • Zauzeto
 • Slobodno

Opis jedinice

apartment bbr3

Kalendar zauzetosti

Legenda:
 • Zauzeto
 • Slobodno

Detalji
  Moguć prilaz automobilom   Moguća dostava namirnica   Pogled na more
  Parkiralište   Kupaonica   Kuhinja
  Terasa   Balkon   Grill
  Korištenje kuhinje   Sobe
Oprema
  TV   Satelitska TV   Internet
  Klima   Grijanje   Hladnjak
  Kuhalo za vodu   Perilica rublja   Aparat za kavu
Google Mapa

Kontakt Info
Ime i Prezime: Ivan Jaška
Telefon: 0996738180
Šifra agenta:: 081066
Planovi oglašavanja: Osnovni oglas plus 1 godina gratis
Svi oglasi ovog oglašivača
Email prodavača