Početna  » Smještaj  » Apartmani Alba  » Privatni smještaj  » Apartmani Alba

Apartmani Alba

Objavljeno: 19.04.2017 | Broj prikaza oglasa: 279 | Broj oglasa: #5553
 
Rating: 0 ( 0 Votes)


Županija:   Istarska
Grad:   Rovinj
Naselje:   Rovinj
Check in/Check out:   14:00/10:00
Udaljenost od mora:   500 m
Udaljenost do plaže:   500 m
Bazen:   Ne
Kontakt osoba:   Ines Poropat
Adresa:   Zagrebačka 18 / Zagrebačka 23
Mobitel:   +385(0)915017250
Boravišna pristojba uključena u cijenu:   Da
Jezici koje govori vlasnik:   Hrvatski, Talijanski, Njemački, Engleski
FM-Ponuda:   na upit
Cijena u sezoni:   na upit
LM-Ponuda:   na upit

Rovinj je magičan poluotok, smjestio se na zapadnoj obali Istre između općine Vrsar na sjeveru s kojim je dijeli Limski zaljev i općine Bale na jugu.
Pred sobom ima predivan pogled na arhipelag od dvadesetidva otočića, od kojih su najveći Sv. Andrija i Sv. Katarina. Osim njih, zaštićeni i pažnje vrijedni objekti prirode su: područje od otočića Sv. Ivana do Dvije sestrice, more i podmorje Limskog kanala i dio Limske drage, park šuma "Punta corrente", močvara Palud, Romualdova pećina na južnoj strani Limskog kanala i kamenolom "Cave di Monfiorenzo".
Povijest ovog čarobnog mjesta je utkana u njegove kamene uličice, brojnim romaničko-gotičkim, renesansnim, baroknim i neoklasicističkim prozorima, balkonima, baladurama, altanama (terasama na krovu), vratima - kao što su naprimjer Vrata stare ribarnice, koja otvaraju čudesan svijet starog grada, a posebno značajna je Crkva Sv. Eufemije koja na vrhu Rovinja stremi prema nebu.
Povijest Rovinja seže još u razdoblje od 3. do 5. stoljeća, a rovinjska je okolica bila nastanjena već u željezno i brončano doba kad je u Istri živjela kultura pod nazivom Histria koja je trgovala sa Grcima i Etrušćanima.
Od grada ovakvih prirodnih predispozicija nije bilo teško napraviti turističko središte gotovo cijele Hrvatske. Osim ribarske i poljoprivredne, turizam je osnovna dijelatnost grada Rovinja te on s 205000 postelja čini 28% turističke ponude cijele Hrvatske. Na Vama je da osjetite ovaj spoj prirode i ljudskih ruku koje će Vam pokazati nasmijani domaćini u mirisnom ozračju istarske kuhinje.
Park šuma Zlatni rt (Punta corrente) jedna je od največih Rovinjskih prorodnih atrakcija. Georg Hütterott je krajem XIX. stoljeća kupio četiri otoka rovinjskog arhipelaga (Sv. Andrija, Maškin, Šturag i Sv. Ivan) te je započeo s uređivanjem oko 90 hektara područja Zlatnog rta s ciljem da tamo izgradi klimatsko lječilište. Njegova prerana smrt prekinula je njegov ambicijozni projekt, ali je njegova ideja ostala. To je ujedno početak turizma na ovim područjima.
Jedinstvenost Zlatnog rta prepoznata je tako što je 1961. godine proglašen zaštićenom park šumom.
Zlatni rt je idealno mjesto za razne sportske aktivnosti kao što su trčanje, vožnju biciklom, tjelovježbu dok je stari kamenolom pretvoren u raj za ljubitelje slobodnog penjanja. Park je također kao stvoren za ugodne šetnje. Svemu tome pogoduje činjenica da je čitava zona zatvorena za motorna vozila.
Plaže na Zlatnom rtu su također meka večine kupača. Kao i na ostalom dijelu obale, tu možete naći kamenite plaže s težim ulaskom u more ali i par šljunčanih uvala pogodnih za djecu. Na nekoliko lokacija uz obalu postoje Beach barovi gdje se možete okrijepiti.

Iz dugogodišnje obiteljske tradicije obitelj Poropat Vam nudi gostoprimstvo u ugodnim Apartmanima Alba smještenim u mirnoj i sunčanoj ulici, na idealnoj poziciji zbog blizine plaža i samog centra grada.
Posjetite nas i mi ćemo se potruditi vam boravak ostane u lijepom sjećanju , te da ćete nam se uvijek rado vraćati.
Želimo Vam srdačnu dobrodošlicu u Apartmane Alba i Rovinj!

Opis jedinice

Studio 1- za dvije osobe

Kalendar zauzetosti

Legenda:
 • Zauzeto
 • Slobodno

Opis jedinice

Studio 2- tip 2+1

Kalendar zauzetosti

Legenda:
 • Zauzeto
 • Slobodno

Opis jedinice

Studio 3- za dvije osobe

Kalendar zauzetosti

Legenda:
 • Zauzeto
 • Slobodno

Opis jedinice

Studio 4- tip 2+1

Kalendar zauzetosti

Legenda:
 • Zauzeto
 • Slobodno

Opis jedinice

Apartman Anna- tip 4+1

Kalendar zauzetosti

Legenda:
 • Zauzeto
 • Slobodno

Opis jedinice

Apartman Ines- tip 5+1

Kalendar zauzetosti

Legenda:
 • Zauzeto
 • Slobodno

Opis jedinice

Apartman Marina- tip 6+1

Kalendar zauzetosti

Legenda:
 • Zauzeto
 • Slobodno

Google Mapa

Kontakt Info
Ime i Prezime: Ines Poropat
Telefon: 0915017250
Šifra agenta:: 090981
Planovi oglašavanja: Osnovni oglas plus 1 godina gratis
Svi oglasi ovog oglašivača
Email prodavača