Početna  » Smještaj  » Apartmani Curica Doma  » Privatni smještaj  » Apartmani Curica Doma

Apartmani Curica Doma

Objavljeno: 27.04.2017 | Broj prikaza oglasa: 462 | Broj oglasa: #5581
 
Rating: 0 ( 0 Votes)


Županija:   Šibensko-kninska
Grad:   Šibenik
Naselje:   Donje Polje
Check in/Check out:   14:00/10:00
Broj osoba ukupno:   8
Mogućnost dodatnog ležaja:   +2
Udaljenost od mora:   1000 m
Udaljenost do plaže:   1000 m
Bazen:   Ne
Kontakt osoba:   Sandra Setnik
Adresa:   Tare 27, Donje Polje
Mobitel:   +385(0)958997270
Telefon:   +385(0)227857848
Boravišna pristojba uključena u cijenu:   Da
Jezici koje govori vlasnik:   Hrvatski, Engleski, Francuski
FM-Ponuda:   na upit
Cijena u sezoni:   na upit
LM-Ponuda:   na upit

 
Vip Extra

Šibenik raste na pola puta između Zadra i Splita, 316 kilometara od Zagreba. Spominje se 1066. u ispravi kralja Petra Krešimira IV. To je prvi put u povijesti Hrvatske da je neko naselje nazvano gradom.
Od tada se Šibenik naziva i Krešimirovim gradom po najslavnijem hrvatskom kralju. U 15. stoljeću potpada pod 400-godišnju vladavinu Venecije koja ostavlja pečat na kulturno-spomeničkoj baštini od čega je najznačajnija katedrala Svetog Jakova klesana u15. i 16. stoljeću koja je 2000. uvrštena u UNESCO-ov popis svjetskog kulturnog nasljeđa. Od 1797. do 1918. Šibenik je, uz kratkotrajnu vlast Francuske, dio Habsburške monarhije. Unatoč dugotrajnoj opsadi, Turci nikad nisu provalili u Krešimirov grad, zaštićen odsvakud srednjovjekovnim tvrđama i bedemima. Grad ima četiri tvrđave koje danas oplemenjuju koncerte i druge kulturne događaje svojiim čarobnim antiknim ambijentom.
Najživopisnija je tvrđava Svetog Nikole koja je plašila monumentalnošću osvajače s morske strane. Divovskim proporcijama i oblikom ključanice, slična je tvrđavama na Malti i u Veneciji te označava vrata koja vode u jedan od najljepših i najčudnovatijih zaljeva na jadranskoj obali. Vijugav kanal vodi do grada polegnutog na ušće krške ljepotice, rijeke Krke. Šibenska županija ima dva nacionalna parka: Krku i Kornate.
Čari grada upoznat ćete ukoliko odsjednete u nekom od apartmana koji spajaju tradiciju i blagodati modernizacije. Zanimljivo je da je zahvaljujući slavnom Tesli, na Krki sagrađena druga najstarija hidroelektrana u svijetu, prva u Europi, pa je Šibenik postao prvi grad u svijetu s izmjeničnom električnom strujom i prvi u Hrvatskoj s javnom rasvjetom. U spomen tomu u gradskoj jezgri su 'kandelabri' kakvi su nekad bili u čijoj ćete se svjetlosti otopiti od užitka ukoliko budete večeravali na nekom od šibenskih trgića ili kala.

Kuća za odmor Curica Doma nalazi se u mirnom okruženju u zaseoku Donje Polje. U ugodnom i mirnom ambijentu na velikom terenu od 1500 m2 možete se potpuno opustiti i u uživati u vašem odmoru. Nudimo vam 2 sobe za 3 ( 1 krevet 140x200 i 1 krevet 90x200),1 sobe za 2 ( 1 krevet 160x200) ,1 sobe za 2 ( 2 kreveta 90x200),te dnevnu sobu sa kuhinjom, kupaonicom i WC-om. Dostupan je i krevetić za dijete. Također postoji mogućnost da kuham za vas. Za vašu djecu nudimo niz besplatnih aktivnosti kao što je bicikl, mali bazen i razne igre.
Posjetite nas i mi ćemo se potruditi da vam boravak ostane u lijepom sjećanju, te da nam se uvijek rado vraćate.
Želmo Vam srdačnu dobrodošlicu!

Detalji
  Moguć prilaz automobilom   Moguća dostava namirnica   Pogled na more
  Parkiralište   Kupaonica   Kuhinja
  Terasa   Balkon   Grill
  Korištenje kuhinje   Sobe
Oprema
  Satelitska TV   Internet   Klima
  Grijanje   Hladnjak   Kuhalo za vodu
  Perilica rublja   Aparat za kavu
Google Mapa

Kontakt Info
Ime i Prezime: Sandra Setnik
Telefon: 0227857848
Šifra agenta:: 120493
Planovi oglašavanja: Osnovni oglas plus 2 mjeseca
Svi oglasi ovog oglašivača
Email prodavača