Početna  » Smještaj  » Apartmani Žana  » Privatni smještaj  » Apartmani Žana

Apartmani Žana

Objavljeno: 05.05.2017 | Broj prikaza oglasa: 855 | Broj oglasa: #5593
 
Rating: 0 ( 0 Votes)


Županija:   Zadarska
Naselje:   Pakoštane
Check in/Check out:   14:00/10:00
Udaljenost od mora:   100 m
Udaljenost do plaže:   100 m
Bazen:   Da
Kontakt osoba:   Žaklina Mitrović
Adresa:   Brune Bušić 19, Pakoštane
Mobitel:   +385(0)915115035
Telefon:   +385(0)23381319
Boravišna pristojba uključena u cijenu:   Da
Jezici koje govori vlasnik:   Hrvatski, Engleski, Njemački, Talijanski, Francuski
FM-Ponuda:   na upit
Cijena u sezoni:   na upit

 
Vip Extra

Pakoštane, malo dalmatinsko mjesto, smješteno je u središtu jadranske obale, između mora i Vranskog jezera, u blizini nacionalnih parkova Kornati, Krka, Paklenica, nešto udaljenijih Plitvičkih jezera i povijesnih gradova Zadra i Šibenika. Osim zanimljive pozicije, samo mjesto privlači čistim morem, pješčanim plažama, te skrovitim uvalama na obližnjim otočićima. Kao smještaj ponuđeni su pansioni, apartmani, sobe, te autokampovi u sjeni borovih šuma. U domaćim ribljim specijalitetima uživat ćete u jednom od brojnih restorana i konoba, a od rekreacijskih sadržaja važno je spomenuti jedinstvenu biciklističku stazu oko Vranskog jezera. Vaš odmor upotpunit će tradicionalne fešte i svečanosti, te večeri uz zvukove glazbe.

Apartmani „Žana“ nalaze se u centru Pakoštana, stotinjak metara od mora, obasjani suncem.
Zovem se Žaklina Mitrović i kao domaćica govorim engleski i njemački jezik, a moja starija kćer Kristina profesorica je talijanskog i francuskog jezika. Peteročlana smo vesela i druželjubiva obitelj.
Naša obitelj bavi se turizmom dugi niz godina i ulaže sve da bi se gosti osjećali ugodno i zadovoljno u našim apartmanima.
Imamo sedam apartmana:
Terra (2+1), Astra (2+1), Vita (2+1), Aurora (2+1), Fortuna (2), Libertas (2+3) i Veritas (4+1) maksimalnog kapaciteta za 24 osobe.
Svi su apartmani novi, moderno opremljeni, svaki apartman ima klimu, TV, besplatan Wi-Fi, mikrovalnu pećnicu, kuhalo za vodu, caffe aparat i osigurano parkirno mjesto u dvorištu kuće gdje se ujedno nalazi i veliki gril. Gosti se ovdje uz vatru i dalmatinske specijalitete mogu zabaviti dugo u noć. Osluškujući želje gostiju često priredimo večeru iznenađenja sa jelima autentičnim za Dalmaciju i ovaj kraj.
Svim svojim gostima nudimo i uslugu korištenja mašine za rublje, pegle i fena.
U ponudi je i bazen površine 24 m2 koji je isključivo za goste apartmana "Žana"!
Ležaljke i korištenje roštilja koji su u sklopu bazena, (sve se nalazi u dvorištu kuće), se ne naplaćuju i uključeni su u cijenu najma apartmana.
Želimo da naši gosti imaju nezaboravan odmor u našim apartmanima!
Živimo na prvom katu kuće tako da smo svojim gostima na raspolaganju tijekom cijelog njihovog boravka. Imamo veliku terasu gdje rado primamo naše goste i nudimo domaće vino koje sami pravimo i dalmatinski pršut kao i niz drugih specijaliteta i slastica. Udobnost našeg doma prija svima!

Opis jedinice

Apartman ASTRA-Astra (2+1) je lijep apartman koji je okrenut jugu i moru. Ima klimu, TV, besplatan Wi-Fi, aparat za grijanje vode. Parkirno mjesto je osigurano u dvorištu kuće.

Kalendar zauzetosti

Legenda:
 • Zauzeto
 • Slobodno

Opis jedinice

Apartman AURORA- Aurora (2+1) je lijep apartman za dvije ili tri osobe koji ima lijepu kuhinju, kupaonu i balkon. Posjeduje klimu, TV, besplatan Wi-Fi, aparat za grijanje vode. Parkirno mjesto je osigurano u dvorištu kuće.

Kalendar zauzetosti

Legenda:
 • Zauzeto
 • Slobodno

Opis jedinice

Apartman FORTUNA- Fortuna je apartman za dvije osobe, a poseban je po tome što ima dva balkona, jedan sa pogledom na more, a drugi na dvorište i gril. Ima klimu, TV, besplatan Wi-Fi, aparat za grijanje vode, mikrovalnu. Apartman ima osigurano parkirno mjesto u dvorištu kuće.

Kalendar zauzetosti

Legenda:
 • Zauzeto
 • Slobodno

Opis jedinice

Apartman LIBERTAS- Libertas (2+3) je apartman za 4 do 5 osoba, ima jednu sobu sa tri kreveta i u dnevnoj sobi trosjed na razvlačenje za još dvije osobe. Kupaona je velika i ima kadu. Apartman ima klimu,TV, besplatan Wi-Fi, mikrovalnu, i kafe aparat. Posebnost ovog apartmana je u tome što ima veliku predivnu tarasu sa pogledom na more. Na terasi se nalaze i ležaljke tako da možete ležeći uživati u predivnim jutrima ili dugo u noć promatrati zvijezde.

Kalendar zauzetosti

Legenda:
 • Zauzeto
 • Slobodno

Opis jedinice

Apartman TERRA- Terra (2+1) je apartman okrenut jugu i moru. Ima veliki balkon za duga sjedenja i uživanja u intimi i tišini. Apartman ima klimu, TV, besplatan Wi-Fi, grijač vode. Gosti apartmana imaju osigurano parkirno mjesto u dvorištu kuće. U dvorištu se nalazi i veliki gril za roštiljanja i duga druženja.

Kalendar zauzetosti

Legenda:
 • Zauzeto
 • Slobodno

Opis jedinice

Apartman VERITAS- Veritas (4+1) je predivan apartman sa dvije dvokrevetne sobe od kojih svaka ima svoju kupaonu i svoj zaseban balkon. Apartman ima klimu, TV, besplatan Wi-Fi, mikrovalnu, kafe aparat i pomoćni krevet za potrebe pete osobe. Apartman ima svoje parkirno mjesto u dvorištu kuće i osiguran držač za bicikle. U dvorištu se nalazi i veliki gril ako želite organizirati zabavu ili proslavu nekog događaja posebno važnog za vas.

Kalendar zauzetosti

Legenda:
 • Zauzeto
 • Slobodno

Opis jedinice

Apartman VITA- Vita (2+1) je lijep apartman okrenut istoku tako da jutarnje sunce kuca na prozor. Na velikom balkonu možete uživati u jutarnjoj kavici ili noću u tišini i mirisu mora. Apartman ima klimu, TV, besplatan Wi-Fi, grijač vode. Parkirno mjesto u dvorištu kuće daje gostu sigurnost da je njegov limeni ljubimac siguran. U dvorištu se nalazi i veliki gril za duga druženja uz vatru i dalmatinske specijalitete.

Kalendar zauzetosti

Legenda:
 • Zauzeto
 • Slobodno

Detalji
  Moguć prilaz automobilom   Moguća dostava namirnica   Pogled na more
  Bazen na otvorenom   Parkiralište   Kupaonica
  Kuhinja   Terasa   Balkon
  Grill   Korištenje kuhinje   Sobe
Oprema
  TV   Satelitska TV   Internet
  Klima   Grijanje   Hladnjak
  Kuhalo za vodu   Perilica rublja   Aparat za kavu
Google Mapa

Kontakt Info
Ime i Prezime: Žaklina Mitrović
Telefon: 023381319
Šifra agenta:: 031087
Planovi oglašavanja: Osnovni oglas plus 1 godina gratis
Svi oglasi ovog oglašivača
Email prodavača