Početna  » Smještaj  » Apartmani Sumić  » Privatni smještaj  » Apartmani Sumić

Apartmani Sumić

Objavljeno: 10.07.2017 | Broj prikaza oglasa: 1049 | Broj oglasa: #5764
 
Rating: 5 ( 1 Votes)

€60.00Županija:   Splitsko-dalmatinska
Grad:   Podgora
Naselje:   Podgora
Check in/Check out:   13-09
Broj osoba ukupno:   4
Mogućnost dodatnog ležaja:   +6
Udaljenost od mora:   70 m
Udaljenost do plaže:   70 m
Bazen:   Ne
Kontakt osoba:   Željko Sumić
Adresa:   Tin Ujevića 8
Mobitel:   +385(0)989661977
Boravišna pristojba uključena u cijenu:   Da
Jezici koje govori vlasnik:   Hrvatski,Engleski,Njemački,Poljski,Češki,Slovavčki
Površina:   80 m2
FM-Ponuda:   50
Cijena u sezoni:   60
LM-Ponuda:   50

 
 
Turbo Extra

PODGORA
U njenoj dugoj povijesti, od antičkih vremena do danas u Podgori se živjelo s morem i zbog mora, nikada ne dovodeći u pitanje jedinstveni sklad koji izvire iz njenih raznolikosti. Preko sklada planine koja još krije tajne drevnih zaselaka, terasastih vinograda, maslinika i pašnjaka, koji su stoljećima bili zalog podgorske uljudnosti i blagostanja, do pučine mora koje je privlačilo generacije njenih žitelja, glasovitih pomoraca i ribara. Taj izazov mora stoga je duboko utisnut u temperament podgorskih ljudi i ugrađen u arhitektonski karakter Podgore.
Od doba prastarih jedrenjaka koji su otplovili iza obzorja vremena, do suvremene lučice i marine oko koje je Podgora izbrusila svoje kameno sidrište. Jer Podgora je ladanjska avantura, spremna odgovoriti svakom vašem prihtjevu. Gotovo stoljetna tradicija turizma stoga se u Podgori ne doživljava kao breme suvremenosti.
Ona je samo civilizacijski nastavak prirodnog okružja, prioblja i mora u trajnom prožimanju. Bilo da ste se odlučili za odmor u nekom od njenih poznatih hotela, bilo da ste utočište pronašli u nekom od apartmana i pansiona. Jedni drugi svojim gostoprimstvom i graditeljskim odlikama u Podgori nasljeđuju dugo sredozemno iskustvo i šarm. Blaga klima tijekom cijele godine preduvjet je zimskom turizmu. Ljetno sunce i skrovite plaže mjesta su drugovanja s morem, zaselci pod planinom pričaju priče o spokoju proteklih epoha, a sportski tereni i prostori za rekreaciju pohvala su vašem vlastitom tijelu. Sve dok u sjeni nekog podgorskog restorana ili konobe, okusi i mirisi Podgore ne otkriju svoje gastronomsko bogatstvo, svakodnevni susreti podgorsku gostoljubljivost.
Što god očekivali od godišnjeg odmora, Podgora je pravi izbor. Sigurna luka vaših želja. Ovdje ni more nikada ne kaže zbogom, uvijek doviđenja.

U samom srcu Dalmacije, na ekološki najčišćem dijelu najbistrijeg mora na svijetu, smjestila se Podgora - princeza hrvatskog Jadrana. Podgora je povezana Evropom i svijetom zrakoplovnim lukama Splita i Dubrovnika, jadranskom magistralom i velikim dalmatinskim prometnim središtima. Tu pod vrletima Biokova, porubljena ogrlicom sredozemnog bilja i zlatnih plaža, oplahnuta modrom haljinom mora, Podgora je turistička i prirodna oaza vaših ladanjskih snova.

Opis jedinice

Apartman za 4 plus 6 osoba, velika terasa 40m2, besplatan parking, brzi vdsl internet, satelitski TV sa preko 200 programa.

Kalendar zauzetosti

Legenda:
  • Zauzeto
  • Slobodno

Detalji
  Prijevoz do objekta   Moguć prilaz automobilom   Moguća dostava namirnica
  Pogled na more   Parkiralište   Kupaonica
  Kuhinja   Dozvoljeno pušenje   Terasa
  Balkon   Korištenje kuhinje   Sobe
  Pogled na planinu
Oprema
  TV   Satelitska TV   Internet
  Klima   Grijanje   Mikrovalna
  Hladnjak   Kuhalo za vodu   Dječji krevetić
Oprema
  TV   Satelitska TV   Internet
  Klima   Hladnjak   Kuhalo za vodu
Google Mapa

Kontakt Info
Ime i Prezime: Željko Sumić
Telefon: 00385021625490
Planovi oglašavanja: Osnovni oglas plus 1 godina gratis
Svi oglasi ovog oglašivača
Email prodavača