Početna  » Smještaj  » Apartmani Korona  » Privatni smještaj  » Apartmani Korona

Apartmani Korona

Objavljeno: 21.07.2017 | Broj prikaza oglasa: 275 | Broj oglasa: #5786
 
Rating: 0 ( 0 Votes)

€33.00Županija:   Zadarska
Grad:   Zadar
Naselje:   Zadar - Ražanac
Check in/Check out:   14-10
Broj osoba ukupno:   4
Mogućnost dodatnog ležaja:   +1
Udaljenost od mora:   400 m
Udaljenost do plaže:   400 m
Bazen:   Ne
Kontakt osoba:   Miljenko Korona
Adresa:   VIII ulica 32/A, 23242 Ražanac, Hrvatska
Mobitel:   +385(0)994618544
Boravišna pristojba uključena u cijenu:   Da
Jezici koje govori vlasnik:   Hrvatski,Engleski,Njemacki,Ruski
Površina:   60 m2
FM-Ponuda:   na upit
Cijena u sezoni:   na upit
LM-Ponuda:   na upit

 
Vip Extra

Ražanc more kao da je odnekud dolutalo! Tako bi netko mogao pomisliti putujući od Zadra o prizoru koji se iznenada ukaže nakon petnaestak kilometara putovanja u smjeru Velebita. S blage visine pokraj Duševića mlina odjednom se «otvori» more u čijem okruženju zablista panorama za divljenje. Ljubački zaljev se doima poput ovećeg jezera. U zaljev se s velebitske strane ulazi kroz ljubačka vrata iznad kojjih se izvija Paški most. S kopnene strane sučelice Pagu, a na rubu Ljubačke vale, je smješteno selo Ljubač. Ljubač je ualjen oko 8 km jugozapadno od Ražanca. Poseban dojam ostavlja, uz široko polje, Ljubačko brdo. Na njemu i kosama počinje povijest ovog djelička trudne hrvatske zemlje.
Zadar, grad 3000 godina duge povijesti o kojoj govore brojne crkve i spomenici kulture raznih stilova, kao i grad iznenađenja u smislu raznih festivala, koncerata, te bogatim kako dnevnim, tako i noćnim životom. Posebnu atmosferu kojom odišu kamene ulice unutar povijesnih zidina možete upijati u jednom od brojnih kafića, restorana ili konoba u kojima ćete ugođaj začiniti ukusnim domaćim specijalitetima. Brojni apartmani, vile, pansioni, sobe, kampovi, vrhunski opremljeni hoteli, rekreacijski centri, te brojne plaže i uvale zasigurno će zadovoljiti vaše potrebe, a obzirom na blizinu nacionalnih parkova Plitvice, Krka, Kornati i Paklenica, parkova prirode Velebit, Telaščica i Vransko jezero, te brojnih otoka i otočića zadarskog arhipelaga, nudi se i raznovrsna ponuda izleta. U zadru svakako treba posjetiti Crkvu sv. Donata, Katedralu sv. Stošije, benediktinski komleks sa Crkvom sv. Marije, Crkvu sv. Krševana, Crkvu sv. Šimuna, Trg 3 bunara, Trg 5 bunara i ostalu spomeničku baštinu, suvremena arhitektonska ostvarenja; prve Morske orgulje na svijetu i Pozdrav Suncu, te probati priznati originalni zadarski liker Maraschino.

Opis jedinice

Sadržaji apartmana: klima-uređaj, sušilo za kosu, balkon, hladnjak, radni stol, prostor za sjedenje, besplatan toaletni pribor, mikrovalna pećnica, perilica posuđa, perilica rublja, popločani dio dvorišta, grijanje, papuče, kuhinja, TV ravnog ekrana, pogled, drveni/ parketni pod, blagovaonica, kuhalo za vodu, kuhinjski pribor, garderoba/ormar, ploče za kuhanje, toster, roštilj, pogled na more, sredstva za čišćenje, aparat za kavu, ručnici, posteljina, kuhinjski stol, gornji katovi dostupni isključivo stepenicama, privatni apartman u zgradi, stalak za odjeću, krevet na rasklapanje, toaletni papir Besplatni WiFi dostupan je u svim jedinicama.

Kalendar zauzetosti

Legenda:
  • Zauzeto
  • Slobodno

Detalji
  Moguć prilaz automobilom   Pogled na more   Parkiralište
  Kuhinja   Balkon   Grill
  Pogled na planinu
Oprema
  TV   Internet   Klima
  Grijanje   Mikrovalna   Hladnjak
  Kuhalo za vodu   Perilica rublja
Opis jedinice

Apartman Lea,2+2 Cijena od 34 EUR-a za noć To je šarmantni apartman koji ima jednu spavaću sobu s bračnim krevetom i kaučem, kupaonicom s WC-om i malom kuhinjom s dnevnim boravkom. Apartman je potpuno opremljen: novim posuđem, hladnjakom s malim ledenjakom, mikrovalnom pećnicom, tosterom, aparatom za kavu, TV-om, klima uređajem. U apartmanu imate ručnike i sve dodatke za čišćenje. Najviše osoba koje mogu smjestiti u našem apartmanu je 4. Postoji parkirno mjesto u našem dvorištu, tako da možete parkirati svoj automobil besplatno.

Kalendar zauzetosti

Legenda:
  • Zauzeto
  • Slobodno

Detalji
  Moguć prilaz automobilom   Parkiralište   Kuhinja
  Sobe
Oprema
  TV   Internet   Klima
  Grijanje   Mikrovalna   Kuhalo za vodu
  Aparat za kavu
Opis jedinice

Apartman Filip,2+2 Cijena od 33 EUR_a za noć To je šarmantni apartman koji ima jednu spavaću sobu s bračnim krevetom i kaučem, kupaonicom s WC-om i malom kuhinjom s dnevnim boravkom. Apartman je potpuno opremljen: novim posuđem, hladnjakom s malim ledenjakom, mikrovalnom pećnicom, tosterom, aparatom za kavu, TV-om, klima uređajem. U apartmanu imate ručnike i sve dodatke za čišćenje. Najviše osoba koje mogu smjestiti u našem apartmanu je 4. Postoji parkirno mjesto u našem dvorištu, tako da možete parkirati svoj automobil besplatno.

Kalendar zauzetosti

Legenda:
  • Zauzeto
  • Slobodno

Detalji
  Moguć prilaz automobilom   Kupaonica   Kuhinja
  Sobe
Oprema
  TV   Internet   Klima
  Grijanje   Hladnjak   Kuhalo za vodu
  Aparat za kavu
Detalji
  Moguć prilaz automobilom   Pogled na more   Parkiralište
  Kupaonica   Kuhinja   Terasa
  Balkon   Korištenje kuhinje   Sobe
Oprema
  TV   Satelitska TV   Internet
  Klima   Grijanje   Mikrovalna
  Hladnjak   Kuhalo za vodu
Google Mapa

Kontakt Info
Ime i Prezime: Miljenko Ljiljana Korona
Telefon: 0981817540
Planovi oglašavanja: Osnovni oglas plus 1 godina gratis
Svi oglasi ovog oglašivača
Email prodavača