Početna  » Smještaj  » Grofovska Klet  » Obiteljska gospodarstva  » Grofovska Klet

Grofovska Klet

Objavljeno: 04.08.2017 | Broj prikaza oglasa: 425 | Broj oglasa: #5794
 
Rating: 0 ( 0 Votes)


Županija:   Varaždinska
Grad:   Varaždin
Naselje:   Kelemen
Check in/Check out:   14:00/10:00
Broj osoba ukupno:   5
Bazen:   Ne
Kontakt osoba:   Ivica Crnko
Adresa:   Veliki vrh b.b. Kelemen
Mobitel:   +385(0)98 1817408
Boravišna pristojba uključena u cijenu:   Da
Jezici koje govori vlasnik:   Engleski,Njemački
FM-Ponuda:   na upit
Cijena u sezoni:   na upit
LM-Ponuda:   na upit

 
Vip Extra

Obitelj Crnko bavi se poljoprivredom. Obrađujemo 20 hektara oranica na kojima uglavnom sijemo kukuruz i žitarice. Imamo farmu za tov svinja kapaciteta 850 komada u turnusu. Bavimo se i vinogradarstvom. Na lokaciji Pustike imamo 3500 čokota vinove loze, a na lokaciji Veliki Vrh 12000 čokota. Od sorata je najzastupljeniji rajnski rizling, zatim chardonay, graševina, pinot crni i sivi, zeleni silvanac, souvignon, traminac i žuti muškat.

Vina su kontroliranog porijekla i osvojila su u posljednjih petnaestak godina mnogo zlatnih medalja na domaćim i stranim izložbama. U našem podrumu nađu se i kvalitetna arhivska vina, a u Varaždinskoj županiji jedini smo proizvođači „ledenog vina“.

1992. godine odlučili smo zaokružiti našu proizvodnju i na Pustikama smo počeli razvijati seoski turizam. U lijepo uređenom restoranskom dijelu objekta možemo ugostiti do 140 osoba, a u 6 soba nalazi se 16 obnovljenih starinskih kreveta.

04. 04. 2008. godine na lokaciji Veliki Vrh u Kelemenu otvorili smo seljački turizam „CRNKO II“. Vinograd i šuma površine oko 3 hektara kupljen je od grofa Bombelesa. 1929. godine sagrađena je klet koja je danas obnovljena u originalnom starinskom stilu.

Na istoj lokaciji nalazi se i poseban objekat sa dva lijepo uređena apartmana.

Pozivamo vas da nas posjetite i ugodno se provedete.

Obitelj Crnko

Opis jedinice

Apartman 1 Terasa gornjeg apartmana u toplijim danima postaje pogodno mjesto za opuštanje, a veliki ormar u spavaćoj sobi zadovoljava potrebe skladištenja stvari i do tjedan dana boravka. Savršen odmor za parove.

Kalendar zauzetosti

Legenda:
  • Zauzeto
  • Slobodno

Opis jedinice

Apartman2 Donji apartman sa malim dnevnim boravkom i pomoćnim ležajem idealan je za odmor tročlane obitelji ili manjeg društva.

Kalendar zauzetosti

Legenda:
  • Zauzeto
  • Slobodno

Opis jedinice

Restoran Restoran Grofovska klet nalazi se na lokaciji Veliki Vrh u Kelemenu i idealno je mjesto za poslovne objede i velika društva. Prostrana sala s mnogo svjetlosti preko dana nudi savršen spoj intimnog i slavljeničkog ugođaja, da bi preko noći postala plesni podij i poprište dobre zabave. Posle dobrog jela fino vince spiti z društvom zapopievati se razveseliti verujte na rieč to nikim nemre naškoditi.

Opis jedinice

Vinska apoteka Otvorili smo vrhunski prostor za degustaciju naših proizvoda pod nazivom VINSKA APOTEKA. Ulaz u apoteku stajat će Vas 89,00 kn, ali poslije toga imate sve u neograničenim količinama. Više vrsta rakija i likera, 9 sorti vina u buteljama, šunku, špek, kobasice, vratinu, kosanu mast, razne sireve, prgice, luk, češnjak, domaći kruh, jabuke,… U Vinskoj apoteci nema posluge, dakle sami si točite rakije, otvarate butelje, režete meso, sireve,…Možete pojesti i popiti koliko god želite u roku od 60 minuta. Liječimo sve vaše frustracije i duševne boli, ali pošto je to podrmuski dio ima i nekoliko stepenica, na izlasku vam garantiramo pogon 4 x 4.

Detalji
  Kupaonica   Terasa   Balkon
  Grill   Sobe
Oprema
  TV   Internet   Hladnjak
Google Mapa

Kontakt Info
Ime i Prezime: Ivica Crnko
Telefon: 0981817408
Šifra agenta:: 110571
Planovi oglašavanja: Osnovni oglas plus 1 godina gratis
Svi oglasi ovog oglašivača
Email prodavača


 

Slični oglasi