Početna  » Smještaj  » Apartmani Vidoš  » Privatni smještaj  » Apartmani Vidoš

Apartmani Vidoš

Objavljeno: 01.09.2017 | Broj prikaza oglasa: 346 | Broj oglasa: #5878
 
Rating: 0 ( 0 Votes)


Županija:   Karlovačka
Grad:   Rakovica
Naselje:   Drežnik Grad
Check in/Check out:   14:00/10:00
Broj osoba ukupno:   4
Bazen:   Ne
Kontakt osoba:   Vidoš Barbara
Adresa:   Drežnik Grad 99 B, 47245 Drežnik Grad
Mobitel:   +385(0)98 1352761;+385(0)977983664
Telefon:   +385(0)47 782108
Boravišna pristojba uključena u cijenu:   Da
Jezici koje govori vlasnik:   Engleski,Njemački,Talijanski
FM-Ponuda:   na upit
Cijena u sezoni:   na upit
LM-Ponuda:   na upit

 
Vip Extra

Rakovica obiluje predivnim pejzažima, netaknutom prirodom i odiše posebnošću. Nalazimo se tek nekoliko kilometara udaljeni od svjetski poznatog nacionalnog parka Plitvička jezera, čiji smo sjeverni ulaz.
Općina obuhvaća 26 naselja na obalama rijeke Korane koja tečući od Plitvičkih jezera i slapova formira podzemna jezera u Novoj Kršlji , te tako povezuje gospodarski i društveni život Plitvičkih jezera i Rakovice. Kroz Rakovicu prolazi glavna prometnica od Zagreba preko Karlovca i Plitvičkih jezera do Jadranskog mora, s ogrankom za Bihać u Bosni i Hercegovini. Prvi zapisi o Rakovici zajednice spominju se u srednjem vijeku. Poznata je po ustanku pod vodstvom Eugena Kvaternika iz listopada 1871.godine.Bio je to neuspješan pokušaj uspostave slobodne hrvatske države.

Drugi veće naselje spominje se već u 11. stoljeću, je frankopanski grad Drežnik. U vrijeme turskih osvajanja, bio je važno uporište, više puta poražen, srušen i obnavljan. Današnji ostaci utvrde su proglašeni spomenikom kulture.

Turiste, goste i putnike namjernike koji posjećuju ovu regiju ili prolaze kroz nju dočekat će prekrasni krajolici, gostoljubivi domaćini, udoban smještaj, hoteli i restorani, lička pjesma i poznati rakovički sir.

"Plitvička jezera"
Nalaze se tek nekoliko minuta vožnje od Rakovice. Ovaj jedinstveni prirodni fenomen čini niz od 16 prelijepih modrozelenih jezera te brojnih slapova i rječica u okružju gustih šuma. Tijekom zimskih mjeseci, slapovi i jezera su zamrznuti pružajući nezaboravan prizor, dok tijekom proljeća i ljeta obilje vode i slapova nudi posebne čari. Prosječna nadmorska visina je 600 m. Nacionalnim parkom proglašen je 1949. godine a pod zaštitom UNESCO-a je od 1979. godine. Otvoren je tijekom cijele godine.

Opis jedinice

Apartmani Vidoš Smještajne jedinice imaju dnevni boravak s TV-om ravnog ekrana s kabelskim i satelitskim programima. Dostupan je kauč na rasklapanje. Dobro opremljena kuhinja sadrži blagovaonicu, a kupaonica ima tuš i besplatni kozmetički pribor. Zabavni sadržaji u apartmanima Vidoš uključuju pikado. Ručno izrađeni drveni suveniri mogu se kupiti u sklopu objekta. Apartman 1

Kalendar zauzetosti

Legenda:
  • Zauzeto
  • Slobodno

Opis jedinice

Apartman 2

Kalendar zauzetosti

Legenda:
  • Zauzeto
  • Slobodno

Detalji
  Prijevoz do objekta   Parkiralište   Kupaonica
  Kuhinja   Grill   Korištenje kuhinje
  Sobe
Oprema
  TV   Satelitska TV   Internet
Google Mapa

Kontakt Info
Ime i Prezime: Barbara Vidoš
Telefon: 047782108
Šifra agenta:: 090981
Planovi oglašavanja: Osnovni oglas plus 1 godina gratis
Svi oglasi ovog oglašivača
Email prodavača