Početna » Arhiva
Dalmacija-Split Dalmacija-Split
Današnji Split najživlji je “old-timer” grad s bogatim kulturnim i povijesnim naslijeđem. Jedinstven je to grad osebujnog južnjačkog i mediteranskog štiha. Grad je to čiji stanovnici ne žive brzim već umjerenim, pomalo sporim tempom stoga zateknete li se u splitskim uličicama, restoranima i kafeteriama prepunih ljudima svaki dan osjećat ćete se kao da je praznik!

Dalmacija-Šibenik Dalmacija-Šibenik
Grad Šibenik je najstariji samorodni hrvatski grad na Jadranu. Povijesna jezgra Šibenika, s brojnim crkvama i samostanima, kamenim kućama i palačama, kićenim portalima i grbovima, govori o bogatoj kulturnoj baštini.

Kvarner Kvarner
Globalno, Istra je tek točkica na velikom zemljovidu svijeta. No, ne na bilo koji način, već uvijek uz nezaboravno zadovoljstvo sanjalačkog i zajedničkog buđenja,Nikad, završene priče, … Skraćeno, DA to je Istra. Poseban osjećaj harmonije, uz SF užitak za sva čula.

Grad.Zagreb Grad.Zagreb
Glavni grad Republike Hrvatske - Zagreb, jedna je od europskih najmlađih metropola, a istovremeno i jedan od najstarijih europskih gradova čija pisana povijest datira još iz 11. stoljeća.

Središnja Hrvatska Središnja Hrvatska
Oduvijek ste težili odmoru daleko od ljetne žege i mediteranske vreve, u idiličnom i mirnom zelenom brežuljkastom krajoliku bogatom stoljetnim šumama, vinogradima i rijekama? Poklonik ste tihe i ugodne atmosfere kontinenta koja vodi od romantičnih srednjovjekovnih burgova, ladanjskih dvoraca i kurija sve do termalnih izvora, lječilišta i hodočasničkih svetišta? Uputite se sjeverno od Zagreba i uživajte u blagodatima središnje Hrvatske.

Slavonija Slavonija
Slavonija je zemljopisna, ali i povijesna regija koja se smjestila na istočnom kraju Hrvatske. Omeđuju je tri rijeke-Drava na sjeveru, gdje graniči s Mađarkom, Sava na jugu, gdje graniči s Bosnom i Hercegovinom, te Dunav na istoku, gdje graniči sa Srbijom.